قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تهدید واقعی اقتصاد ایران، ترامپ نیست

بذرپاش گفت : تهدید اصلی، تصمیمات ترامپ گونه در اقتصاد است و مجلس می‌تواند جلوی آن بایستد. مدیریت علمی در اداره کشور ضرورت امروز ماست، نباید کشور را به آزمایشگاه روش‌های غیرمعتبر تبدیل کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ، نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تهدید واقعی اقتصاد ایران ترامپ نیست، خاطرنشان کرد: تهدید اصلی، تصمیمات ترامپ گونه در اقتصاد است و مجلس می‌تواند جلوی آن بایستد. مدیریت علمی در اداره کشور ضرورت امروز ماست و نباید کشور را به آزمایشگاه روش‌های غیرمعتبر تبدیل کرد.

 

مهرداد بذرپاش نماینده سابق تهران عصر امروز(دوشنبه ۲۳ اردیبهشت) در نشست نمایندگان ادوار جبهه مردمی نیروهای انقلاب درباره بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی،گفت: بزرگترین ظلمی که معمولاً به سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب می‌شود برخورد کلیشه‌ای با آن‌ها است که امیدواریم بیانیه گام دوم به این سرنوشت دچار نشود.

 

وی با بیان اینکه بالغ بر ۴۶ سیاست کلان در کشور ابلاغ شده است، اظهار داشت: اگر از مردم بپرسیم کدام یک از این چند سیاست را می‌توانید نام ببرید شاید نتوانند تعداد اندکی را هم نام ببرند. حتی اگر از نمایندگان مجلس هم بپرسید شاید نتوانند یکی از آن‌ها را به خوبی تشریح کنند.

 

بذرپاش ادامه داد: یکی از حوزه‌هایی که در گام دوم نیازمند اصلاح است مسئله کارآمدسازی ساختارها است و مطالبه کارآمدی یکی از اصلی‌ترین مطالبات در چله دوم انقلاب باید باشد.

نماینده سابق تهران با بیان اینکه امروز صدمه به جمهوری اسلامی از طریق ناکارآمدی مدیریت در کشور اتفاق می‌افتد، گفت: مدیریت اشرافی، بی‌مدل و فاقد برنامه، کم‌تحرک و متمرکز به نسخه‌های شکست‌خورده و خسته ما را به جایی نمی‌رساند و این نحوه اداره کشور باید اصلاح شود.

وی تاکید کرد: مجلسِ در رأسِ امور، خانه ملت است نه خانه دولت، نه خصم الدوله و نه وکیل الدوله. مجلس را به معاونت پارلمانی رئیس جمهور تنزل ندهیم.

 

بذرپاش با تاکید بر اینکه تهدید واقعی اقتصاد ایران، ترامپ نیست، خاطرنشان کرد: تهدید اصلی، تصمیمات ترامپ گونه در اقتصاد است و مجلس می‌تواند جلوی آن بایستد. مدیریت علمی در اداره کشور ضرورت امروز ماست، نباید کشور را به آزمایشگاه روش‌های غیرمعتبر تبدیل کرد.

 

نماینده سابق تهران عنوان کرد: اداره علمی کشور اقتضا نمی‌کند ارز معاون اول، مبنای تصمیم گیری‌های باشد؛ چرا که حدود 22 میلیارد دلار ارز بدون نظارت درست داده شد و قیمت‌ها هم با ارز آزاد محاسبه شد؛ با این تفاوت می‌توانستند به هر ایرانی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پرداخت کرد.

 

وی گفت: با حذف کارت سوخت و عدم مدیریت مصرف سوخت، مصرف بنزین را از 60 میلیون لیتر به 110 میلیون لیتر رساندیم یعنی حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان در سال؛ هم قاچاق و هم مصرف نادرست را به کشور تحمیل کردیم به خاطر یک لجبازی سیاسی؛ این کجایش علمی است؟

بذرپاش در پایان تاکید کرد: گام دوم انقلاب فرصت بی‌بدیلی برای پوست اندازی و جوان‌سازی علمی در برخی ساختارها و سازمان‌ها، رویکردها و رویدادهاست.

منبع : فارس

ارسال نظر