پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

نقش پیاده روی در کنترل دیابت

رئیس انجمن دیابت ایران با تاکید بر افزایش مبتلایان به دیابت طی سال‌های اخیر گفت: یکی از علامت‌های بیماری دیابت، بی‌علامتی است. ممکن است فردی قند بالا داشته، اما هیچ علامتی نداشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 27
کد خبر: ۱۱۱۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، اسدالله رجب رئیس انجمن دیابت ایران  علت اصلی شیوع دیابت درسال‌های اخیر را تغییر سبک زندگی از روستایی به شهری عنوان کرد و گفت: پیش از این بیش از ۸۰ درصد مردم در روستا‌ها بودند، اما در حال حاضر این اتفاق برعکس شده است. زندگی در کلانشهرها، تغذیه نامناسب، بی تحرکی و استرس بالا را به همراه دارد که به افزایش آمار مبتلایان دیابتی‌ها به ویژه دیابتی‌های نوع ۲ منجر شده است که جمعیت بیش از ۹۰ درصد دیابتی‌ها را تشکیل می‌دهند و ما می‌توانیم حدود ۸۰ درصد از آن پیشگیری کنیم.

وی بر سبک درست زندگی نیاکان تاکید کرد و اظهار داشت: باید تغذیه درست داشته باشیم، دخانیات مصرف نکنیم، فعالیت جسمی داشته باشیم و تا حد ممکن از استرس دوری کنیم. پیشگیری اصل مهم درمان و کنترل دیابت است که همه دنیا به سمت آن حرکت کرده است. اما باید همه ما اعم از مردم، دیابتی ها، پزشکان متخصص و مسئولان به طور عملی در جهت پیشگیری حرکت کنیم و فقط شعار ندهیم.

رئیس انجمن دیابت ایران توصیه کرد: حداقل روزی نیم ساعت و یا در هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه پیاده روی برای کنترل دیابت نیاز است. حتی می‌توان به خاطر شیوع کرونا در منزل ورزش کرده و تحرک داشت.

رجب تاکید کرد: اگر فردی در معرض خطر دیابت است و یا قند ناشتای بالای مختل دارد، والدین مبتلا به دیابت دارد، چربی و فشار خون بالا داشته و یا چاق است باید به سرعت به پزشک مراجعه کرده و علائم وی بررسی شود.

وی یادآور شد: یکی از علامت‌های بیماری دیابت، بی‌علامتی است. ممکن است فردی قند ۳۰۰ داشته باشد، اما هیچ علامتی نداشته باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار