محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

آخرین اخبار و جزئیات درباره طرح اصلاح قانون مهریه/ مهریه ۱۴ سکه شد؟

آخرین اخبار و جزئیات درباره طرح اصلاح قانون مهریه/ مهریه ۱۴ سکه شد؟ نماینده نجف‌آباد در مجلس بخشی از جزئیات طرح اصلاح قانون مهریه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 29
کد خبر: ۱۱۱۶۱۰

به گزارش رهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی، درباره آخرین وضعیت بررسی طرح اصلاح قانون مهریه، گفت: در این باره چندین طرح در کمیسیون قضایی مطرح است که در حال بررسی و ارزیابی آنها هستیم و واکاوی این طرح ها زمان بر بوده و کماکان ادامه دارد.

 

وی در توضیح بخشی از جزئیات طرح اصلاح قانون مهریه، اظهار کرد: در طرح مذکور زندان رفتن مرد به دلیل مهریه به غیر از افرادی که تمکن دارند، برداشته شده است یعنی افرادی به زندان می‌روند که تمکن مالی دارند اما از پرداخت مهریه سر باز می‌زنند.

 

نماینده نجف‌آباد در مجلس، افزود: بعضا شاهد هستیم که برخی از آقایان به محص اینکه همسرشان می‌خواهد اقدامات مهریه را فراهم کند بلافاصله اموال خود را در معاملاتی سوری به نام اطرافیانش می‌کند تا دینی که به دلیل مهریه به همسرش دارد را پرداخت نکند.

 

ابوترابی ادامه داد: در این طرح آمده مرد به محض بروز اختلافات، مالکیت داراییهای خود را به اطرافیانش منتقل می‌کند ، این فرار از دین بوده لذا معاملات باطل است و مهریه حتی بعد از انتقال اموال قابل وصول می‌باشد.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه برخی از خانواده‌ها مهریه‌های بالا تعیین می‌کنند، اضافه کرد: سقف عُرفی برای تعداد سکه مهریه 110 سکه است، بیش از آن هم زوجین میتوانند تعیین کنند و در این طرح آمده که مهریه تا 110 سکه معاف از پرداخت حق‌الثبت و بیش از 110 سکه باید خانم و آقا 5 درصد قیمت سکه را به عنوان حق‌الثبت (مالیات) در زمان عقد به حساب دولت واریز کنند و کد رهگیری اخذ کنند که این کد در سند نکاحیه درج شود و تا پرداخت نکنند سند نکاحیه برای آنها صادر نمی‌شود.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به فرایند زمانبر برای اخذ طلب مهریه، گفت: در این طرح آمده است که خانم‌ها برای اخذ طلب مهریه مستقیما به دادگستری و اجرای احکام مراجعه کرده یعنی فرایند زمانبر دادرسی برای مهریه کاهش می‌یابد.

 

ابوترابی در پایان با بیان اینکه تعیین سقف 14 سکه برای مهریه کذب است، اظهار کرد: تاکنون چند طرح مربوط به مهریه درکمیسیون قضایی مطرح شده که درباره آنها به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم و بیشترین موضوعات اختلاف نظر پیرامون موضوعاتی مانند تعیین سقف برای تعداد سکه، حبس و مالیات است لذا جلسات در این باره به شکل مستمر ادامه دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha