مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

مهریه‌های بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه مشمول پرداخت حق ثبت می‌شوند؟!

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس آخرین مصوبات این کمیسیون درباره طرح اصلاح قانون مهریه را تشریح کرد و گفت: مهریه‌های بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه مشمول پرداخت ۲ درصد حق ثبت می‌شوند و مهریه‌های ۲۰۰ سکه به بالا مشمول پرداخت ۱۵ درصد حق ثبت می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی؛ رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس  درباره آخرین وضعیت بررسی طرح اصلاح قانون مهریه در این کمیسیون، گفت: این طرح در کمیسیون قضایی و حقوقی تصویب و برای اعلام نظر نمایندگان در اختیار هیئت‌رئیسه مجلس قرار گرفته است.

 

وی با بیان اینکه این طرح در نوبت بررسی صحن علنی پارلمان قرار دارد، افزود: تعدای از نمایندگان نیز در حال جمع‌آوری امضا از وکلای ملت هستند تا از هیئت رئیسه درخواست کنند تا این طرح با اولویت در مجلس بررسی شود.

 

نماینده بم در مجلس با اعلام اینکه در این طرح که در کمیسیون مصوب شد در نحوه اجرای محکومیت‌های مالی اصلاحاتی صورت گرفت، ادامه داد: افراد بدهکار وجود دارند بدون اینکه دینی به گردنشان باشد یعنی اینکه طلب‌های بلاعوض نداشته باشند در زندان به سر می‌برند که مهریه از جمله‌های آن است که درباره نحوه مجازات آنها بازنگری جدی صورت گیرد.

 

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس تصریح کرد: در جریان بررسی طرح در کمیسیون این جمع‌بندی صورت گرفت که حبس‌زدایی و قضازدایی صورت گرفته شود و مردها دیگر به خاطر مهریه حبس نشوند و بانوان نیز برای به اجرا گذاشتن مهریه خود دیگر مجبور به طی کردن مراحل دادرسی نباشند که این موضوع هم به این دلیل بود که روند دریافت مهریه سخت نشود.

 

غضنفرآبادی با بیان اینکه در مصوبات کمیسیون تمهیداتی برای جلوگیری از ثبت مهریه‌های سنگین نیز اندیشه شده است، اظهار کرد: برای جلوگیری از این موضوع مصوباتی درجهت دریافت مالیات‌ از مهریه‌های بالا مصوب کردیم که همان حق ثبت است.

 

وی افزود: براساس این مصوبه کمیسیون قضایی برای مهریه‌های تا سقف 14 سکه حق ثبتی در نظر گرفته نشده و از مهریه‌های بین 14 تا 100 سکه چهار دهم درصد قیمت سکه‌ها به عنوان حق ثبت در نظر گرفته شده و مهریه‌های بین 100 تا 200 سکه مشمول پرداخت 2 درصد حق ثبت می‌شوند و مهریه‌های 200 سکه به بالا مشمول پرداخت 15درصد حق ثبت می‌شوند و زوج‌ها باید 15درصد قیمت سکه‌ها را به عنوان حق ثبت پرداخت کنند.

 

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس عنوان کرد: براساس این مصوبه کمیسیون قضایی حق ثبت مهریه از دو طرف هر یک به میزان 50 درصد اخذ می‌شود و وجه حاصل از آن به صندوقی به نام صندوق تهیه جهیزیه برای افراد نیازمند که در بودجه سالانه برای آن ردیف اعتباری در نظر گرفته می‌شود، واریز خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار