سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

انتقاد عارف از عملکرد وزارت صمت درباره بازار خودرو

رییس فراکسیون امید مجلس گفت: بی‌ثباتی در بازار خودرو و الزام مصرف کننده اصلی به پرداخت پول اضافه، قابل قبول نبوده و انتظار می‌رود وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ساماندهی بازار تصمیم جدی بگیرد در غیر این صورت ما مجبوریم در مجلس اقدام کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۱۷۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی درباره مشکلات صنعت خودروسازی و اقدامات فراکسیون امید مجلس در این زمینه، گفت: فراکسیون امید با دعوت از وزرا، مسائل کشور را بررسی می‌کند.

وی درباره ضرورت ساماندهی بازار، افزود: رسیدگی به این موضوع بدیهی است چراکه این وضعیت به هیچ وجه قابل قبول نیست. بی‌ثباتی در بازار خودرو و الزام مصرف کننده اصلی به پرداخت پول اضافه، قابل قبول نبوده و انتظار می‌رود وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ساماندهی بازار تصمیم جدی بگیرد در غیر این صورت ما مجبوریم در مجلس اقدام کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس درباره تامین نقدینگی مورد نیاز خودروسازان، اظهار کرد: نقدینگی بحث کلی صنایع است و یکی از اولویت‌های ما فعال شدن صنعت است تا بخشی از مشکلات اشتغال حل شود بنابراین طبیعی است نقدینگی مورد نظر صنعت از جمله خودروسازی حل شود.

رییس فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: تیم اقتصادی دولت باید تلاش خود را برای تامین نقدینگی صنایع به کار گیرد در صورتی که به کمک مجلس نیاز باشد ما نیز کمک می‌کنیم.

منبع : فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار