لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم
سلیمی:

افطاری سفارت روباه پیر نشان داد که با جماعتی نفوذی در لایه‌های حاکمیت مواجه هستیم

نماینده مردم محلات در مجلس با اشاره به افطاری سفارت انگلیس در تهران گفت: حضور این دولتی‌ها در سفره روباه پیر نشان داد که با جماعتی انگلیسی‌ و غرب‌پرست که متأسفانه در لایه‌های حاکمیت نفوذ کرده‌اند روبه‌رو هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 11
کد خبر: ۱۰۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با اشاره به حضور برخی از مدیران دولتی در افطاری سفارت انگلیس در تهران گفت: روزگاری مردم در ایام افطار می‌کوشیدند از لقمه حلال فردی پارسا،‌ عالم، اهل دل و عارف استفاده کنند اما متأسفانه روزگار گویا برای برخی مدیران دولتی تغییر پیدا کرده و می‌کوشند این عده‌ خودباخته سفره روباه پیر را برای خود انتخاب کنند.

 

وی افزود: در افطاری سفارت انگلیس در تهران که از قضا معاون وزیر، مدیرکل و برخی دیگر از دولتی‌ها بر سفره ارباب و کدخدای‌شان نشسته بودند مطلع نبودند که این روباه پیر سفره با چه نیتی انداخته است.

 

نماینده مردم محلات در مجلس تصریح کرد: این افراد خودباخته بیهوده نیست که از تشر رؤسای غربی خود قافیه را می‌بازند و به همین جهت است که اسرار کشور به ناگاه از ناکجاآباد سر در می‌آورد.

 

سلیمی گفت: متأسفانه در شرایط فعلی با جماعتی انگلیسی‌زده و غرب‌پرست که متأسفانه در لایه‌های حاکمیت نفوذ کرده‌اند روبه‌رو هستیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: اگر این طیف خودباخته گرسنه یک افطار بودند به ملت ایران اعلام می‌کردند تا با جمع‌آوری صدقه آنها را سیر کنیم ضمن اینکه این افراد که حقوق کافی از دولت می‌گیرند باید در مقابل فروش عزت این ملت پاسخگو باشند.

 

وی تصریح کرد: متأسفانه همین افراد غرب پرست و انگلیسی‌زده تا به موضوعی برمی‌خوردند پیشنهاد برگزاری رفراندوم می‌کنند در حالی که به راحتی می‌توانند از مردم سؤال کنند که آیا موافق چنین روشی هستند یا خیر. این در حالی است که اگر این خودباختگان پلوی سفارت را بخورند دیگر برای مردم دلسوزی نخواهند کرد.

 

سلیمی با اشاره به اعتراضش به مدیرکل پارلمانی وزارت خارجه در مورد این اقدام شنیع گفت: وی در پاسخ به این اعتراضم گفت که سال‌های قبل هم چنین سفره‌های افطاری هم برپا بوده اما قضیه امسال لو رفته است و براساس این اعتراف این فرد متوجه شدم که چرا سرنوشت مملکت به اینجا رسیده زیرا موضوعات مهم کشور به دست چنین افرادی که نگاه‌شان به نگاه غرب گره خورده سپرده شده است.

نماینده مردم محلات در مجلس افزود: کسی که قجری فکر و عمل کرده اما تیپ و ظاهرش امروزی است به نظر می‌رسد که عمده مسئله و مشکل کشور همین‌ها هستند. افرادی که یا ساده‌لوح هستند یا خائن.

گفتنی است که راب مک ایر سفیر انگلیس در تهران در صفحه توییتر خود نوشت: باعث افتخار بود که این سفارتخانه چهارشنبه شب (۱۸ اردیبهشت) میزبان تعدادی از همکاران دولت، فعالان بخش خصوصی ایران و دیگر دیپلمات ها برای صرف افطار بود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر