جزئیات دقیق از وضعیت رتبه بندی معلمان در مجلس و تجمعات اعتراضی فرهنگیان+ وضعیت همسان سازی حقوق معلمان-راهبرد معاصر

جزئیات دقیق از وضعیت رتبه بندی معلمان در مجلس و تجمعات اعتراضی فرهنگیان+ وضعیت همسان سازی حقوق معلمان

تجمع سراسری معلمان در اعتراض به عدم اجرای طرح‌های رتبه‌بندی معلمان و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان روز پنجشنبه با فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 03
کد خبر: ۱۱۲۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ معلمان استان‌های تهران و البرز در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و معلمان در سایر شهرها نیز در مقابل ادارات آموزش و پرورش دست به تجمعات اعتراضی زدند.

 

گزارش‌هایی از تجمع معلمان در شهرهای مختلف، از جمله اصفهان، رشت، سنندج، شیراز، اهواز، یزد، کرمانشاه، بروجرد، خرم‌آباد، یاسوج، قزوین، اندیمشک، ایذه، بجنورد، سقز، گتوند، شاهرود و نورآباد ممسنی، منتشر شده است.

 

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در فراخوان این تجمع اعلام کرده که بودجه تعیین‌شده برای لایحه رتبه‌بندی معلمان کافی نیست و دولت و مجلس قصد دارند آن را «سرهم بندی» کنند.


بر اساس این اطلاعیه، دولت تنها ۲۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح رتبه‌بندی برای یک سال اختصاص داده و به این ترتیب امسال تنها ۱۲/۵هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح اختصاص پیدا می‌کند و وضعیت سال آینده نیز به تامین اعتبار مشروط شده است.

 

محمد باقر قالیباف، رییس مجلس، شامگاه چهارشنبه تاکید کرد که دولت ۲۵ هزار میلیارد تومان در سال برای اجرای این لایحه اختصاص داده و مجلس نمی‌تواند به این مبلغ رقمی را اضافه کند.


شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران همچنین اعلام کرده بود که تعدادی از نمایندگان مجلس در حال جمع‌آوری امضا برای خارج کردن لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از دستور کار مجلس هستند.

 

لایحه «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی» در جلسه علنی ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ اعلام وصول شد اما هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته است.

 

معلمان در اعتراض به تصویب نشدن لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس در دو ماه اخیر بارها تجمع کرده‌اند.

 

این لایحه ۲۵ اسفند گذشته به مجلس ارائه شد و با اینکه کلیات آن ۱۸ خرداد امسال به تصویب رسید، تصویب جزییات آن به دلیل بحث‌ها درباره بودجه مورد نیاز طول کشیده است.

 

بر اساس ماده ۳ این لایحه که پیش از این به تصویب رسیده بود معلمان رتبه‌های پنج‌گانه آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم دریافت می‌کنند. حقوق معلمان نیز باید بر اساس این رتبه‌ها افزایش پیدا کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار