توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

آخرین اقدامات برای مقابله با حقوق‌های نجومی مدیران وزارت کار

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حقوق تمام معاون‌ها و مدیران ستادی وزارت، از ماه گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، خانی نوذری، معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره آخرین اقدامات این وزارتخانه برای مقابله با حقوق‌های نجومی گفت: در حال بررسی میزان پرداخت‌های غیر متعارف و خارج از عرف هستیم و تا یک ماه آینده نتیجه را به مراجع قضایی اعلام می‌کنیم.

معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: ابعاد مسئله‌ی حقوق‌های نجومی بسیار گسترده است رویه‌های غلطی که باعث پرداخت‌های غیر قانونی و غیر منصفانه که در ظاهر قانونی هستند در گذشته بود که باید اصلاح شود.

خانی نوذری ادامه داد: در حال ارزیابی هستیم که چه حجمی از پرداختی‌ها صورت گرفته تا ابعاد غیر قانونی آن به مراجع قضائی برای اعمال قانون ارجاع داده شوند تا منابع به صندوق‌های بازنشستگی و بیت‌المال برگردد و پرداخت‌های قانونی هم با اصلاح قانون کنار روند.

وی افزود: برای جلوگیری از فیش‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومانی وزارت تعاون کار و رفاه در بخشنامه‎ای به تمام صندوق‌های بازنشستگی تابعه اعلام میزان پرداختی‌ها به وزارتخانه را الزامی کرد و دادن مبالغ محرمانه و یا هدیه نیز ممنوع شده است چرا که بسیاری از پرداختی‌ها در قالب بودجه‌ی محرمانه بود.

معاون امور اقتصادی وزارت کار بیان کرد: حقوق تمام معاون‌ها و مدیران ستادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ماه گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده تا فاصله‌ی پرداخت حقوق بین مسئولان وزارتخانه با کارکنان کم‌تر شود و شکاف از بین رود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار