پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است

مرغ ارزان شد

با واردات تخم‌مرغ‌های نطفه‌دار تولید مرغ نسبت به ماه‌های گذشته بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر هر چند مرغداران همچنان با کمبود نهاده رو به رو هستند اما مرغ دستوری ارزان شد. گویا با واردات تخم‌مرغ‌های نطفه‌دار تولید مرغ نسبت به ماه‌های گذشته بیشتر شده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان مرغ با اشاره به وضعیت بازار می‌گوید: با افزایش قابل توجه واردات مرغ منجمد، تولید نیز زیاد شد. اکنون مرغ‌هایی که در بازار وجود دارد از ترکیه و برزیل وارد ایران شده است.

رضا مبصری به تجارت‌نیوز توضیح داد: علاوه بر واردات مرغ منجمد، تخم مرغ نطفه‌دار هم شکل گرفت. این مساله باعث افزایش تولید جوجه‌های یک روزه در کشور شد. حالا اما با افزایش میزان تولید بازار اشباع شده است.

او با اشاره به روند تولید مرغ اظهارکرد: تولید مرغ حدود ۱۵ درصد نسبت به ماهای گذشته بیشتر شد. براساس آمارها اکنون ۱۲۵ میلیون قطعه در مرغداری‌ها جوجه‌ریزی شده است.

مبصری ادامه داد: اکنون مرغ در میدان بهمن با قیمت کیلویی ۲۵ هزار تومان فروخته شده است که نسبت به یک ماه گذشته چهار هزار تومان ارزان شد. یعنی قیمت مرغ در محل مرغداری‌ها به طور محسوسی کاهش یافته است.

تاخیر ۴۰ روزه در توزیع نهاده‌ها

دبیر انجمن تولیدکنندگان مرغ با اشاره به وضعیت نهاده‌ها گفت: نهاده با تاخیر ۴۰ روزه به دست مرغداران می‌رسد. بخشی از نهاده‌ها به شکل تن خواه دست مرغداران است. برای تامین خوراک مرغ برخی از مرغداران نیز مجبورند این خوراک را از بازار آزاد تهیه کنند تا نهاده دولتی به دست‌شان برسد.

مبصری اظهار کرد: با افزایش تولید مرغ قیمت این کالا نباید در بازار بیش از ۳۱ هزار تومان فروخته شود. پیش‌بینی می‌شود امسال شب عید بازار آرامی را در پیش‌رو داشته باشیم.

افزایش قیمت خوراک، کرایه حمل و نقل و دستمزد کارگران، هزینه نگهداری مرغ را بالا برده است. برخی از سرمایه‌گذاران هم از این صنعت کوچ کرده‌اند. پیش‌تر رضا مبصری، دبیر انجمن تولیدکنندگان مرغ گفته بود: ۲۰ درصد مرغداری‌ها به دلیل افزایش هزینه تولید تعطیل شدند. یعنی از ۲۲ هزار و ۵۰۰ مرغداران تنها ۱۸ هزار واحد فعال هستند./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار