عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

حمله عجیب کاپیتان پرسپولیس به مدیرعامل استقلال

دیروز شاهد یکی از ضعیف‌ترین و بی کیفیت‌ترین دربی‌های تاریخ فوتبال پایتخت بودیم که در نهایت به تساوی بدون گل انجامید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 06
کد خبر: ۱۱۲۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  برای خیلی ها حتی کارشناسان فوتبال هم این علامت سئوال به وجود آمده است که چرا فوتبال ایران یا به عبارت بهتر تهران نباید شاهد دربی هایی نظیر منچستر سیتی و منچستریونایتد یا آث میلان و اینترمیلان و ... باشد؟ اصلا چه دلیلی دارد که کیفیت یک بازی با این همه مهره و ستاره یا مربیان مطرح و شناخته شده این قدر پایین و کسالت آور باشد؟

 

برخی ها معتقدند مربیان هر دو تیم (فرقی نمی کند فرهاد مجیدی یا یحیی گل محمدی) همین که دربی را نباخته اند، راضی هستند!

 

مصاحبه بعد از دربی یحیی گل محمدی و عکس مشت های گره کرده فرهاد مجیدی پس از سوت پایان بازی موعود بنیادی فر که توسط عکاسان شکار شد گواه این ادعاست.

 


اینکه سرمربیان مشهور هر دو تیم نفرات خود و تاکتیک های تیم متبوعشان را به گونه ای می چینند که بازنده نباشند؛ مهم نیست برنده هم نباشند، همین که بازنده نباشند کافی است!

 

این یک فرضیه نزدیک به یقین است که باعث می شود تیم ها با احتیاط فراوان و اول و آخر (!) برای گل نخوردن وارد زمین شوند.



دراین میان البته یک مدافع و کاپیتان سرد و گرم چشیده نظر دیگری دارد. سید جلال حسینی که به دلیل مصدومیت زانو و سرماخوردگی نتوانست پرسپولیس را در دربی همراهی کند، در مورد اینکه آیا قبول دارد بازی انجام شده جذاب و تماشاگرپسند نبود، می گوید:‌ "متأسفانه عده‌ای حرف می‌زنند و قبل از بازی آن را حساس می‌کنند. آنقدر فشار را زیاد می‌کنند که بازیکنان نمی‌توانند خودشان باشند. اما باز هم روی هم رفته بد نبود جای تماشاگران خالی است و امیدواریم هرچه زودتر برگردند."

 

به نظر می رسد منظور کاپیتان پرسپولیس از کسانی که حرف می زنند و قبل از بازی آن را حساس می کنند مدیرعامل استقلال باشد. مصطفی آجورلو در جمع لیدرهای باشگاه استقلال ۵ قهرمانی متوالی گذشته پرسپولیس را زیر سئوال برد که ظاهرا سید جلال حسینی فکر می کند همین صحبت ها و کُری خوانی ها روی عملکرد بازیکنان دو تیم تأثیر منفی می گذارد!/ صد آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار