نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

بازگشت دوباره ژنرال حفتر به انتخابات لیبی

دادگاه استیناف لیبی با ابطال حکم دادگاه بدوی این کشور در عدم صلاحیت نامزدی فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی در انتخابات آینده، حکم بازگشت ژنرال «خلیفه حفتر» به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 07
کد خبر: ۱۱۲۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، چندی قبل شکایتی علیه نامزدی ژنرال خلیفه حفتر به دادگاه بدوی شهر الزاویه واقع در شمال غرب لیبی ارائه شد، دادگاه پس از بررسی مدارک ارائه شده حکم عدم صلاحیت فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی برای نامزدی در انتخابات آینده را صادر کرد.

به دنبال صدور این حکم، کمیساریای عالی انتخابات لیبی نام ژنرال حفتر را از فهرست نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور حذف کرد. فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی در واکنش به این اقدام به دادگاه اسیتناف طرابلس شکایت کرد.

دادگاه استیناف طرابلس با پذیریش شکایت ژنرال خلیفه حفتر درباره عدم صلاحیت اش برای نامزدی در انتخابات ریاست آینده، حکم به بازگشت او به فهرست نامزد‌های انتخابات ۲۴ دسامبر (سوم دی ماه) را صادر کرد.

به نوشته پایگاه خبری «الوسط- لیبیا» دادگاه استیناف شهر طرابلس طرح شکایت علیه نامزدی فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی در شهر الزاویه را مخالف قانون دانست و این شکایت و حکم صادره علیه ژنرال حفتر را رد کرد.

بر اساس مصوبه شورای عالی قضایی لیبی، افرادی که شکایتی علیه نامزد‌های انتخاباتی دارند و خواستار بازنگری در خصوص صلاحیت آنان هستند، بایستی درخواست خود را به دادگاه‌های بدوی محل اقامت نامزد مورد نظر ارائه دهند تا بررسی و حکم قضایی در این زمینه صادر شود.

به گفته یک حقوقدان لیبیایی، مخالفان ژنرال حفتر نمی‌توانستند به دادگاه بدوی شهر بنغازی (شرق لیبی و محل اقامت حفتر) مراجعه کنند و درخواست بازنگری در خصوص نامزدی او را ارائه دهند چرا که احتمال داشت در معرض خطر قرار بگیرند.



فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی متهم به ارتکاب جنایت جنگی است و دادگاه نظامی شهر مصراته به طور غیابی حکم اعدام او را صادر کرده است.

از سوی دیگر، سخنگوی رسمی سازمان ملل دیروز اعلام کرد: دبیرکل این سازمان خانم «استفانی ویلیامز» را به عنوان نماینده ویژه خود در امور لیبی تعیین کرده و ماموریت او حمایت از برگزاری انتخابات آینده در این کشور است.

ماموریت «یان کوبیس» نماینده کنونی دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی ۱۰ دسامبر (۱۹ آذر ماه) خاتمه می‌یابد.

خانم ویلیامز یک دیپلمات آمریکایی است که تا سال ۲۰۲۰ نمایندگی دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی را به عهده داشت./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار