تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

بازگشت دوباره ژنرال حفتر به انتخابات لیبی

دادگاه استیناف لیبی با ابطال حکم دادگاه بدوی این کشور در عدم صلاحیت نامزدی فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی در انتخابات آینده، حکم بازگشت ژنرال «خلیفه حفتر» به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 07
کد خبر: ۱۱۲۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، چندی قبل شکایتی علیه نامزدی ژنرال خلیفه حفتر به دادگاه بدوی شهر الزاویه واقع در شمال غرب لیبی ارائه شد، دادگاه پس از بررسی مدارک ارائه شده حکم عدم صلاحیت فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی برای نامزدی در انتخابات آینده را صادر کرد.

به دنبال صدور این حکم، کمیساریای عالی انتخابات لیبی نام ژنرال حفتر را از فهرست نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور حذف کرد. فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی در واکنش به این اقدام به دادگاه اسیتناف طرابلس شکایت کرد.

دادگاه استیناف طرابلس با پذیریش شکایت ژنرال خلیفه حفتر درباره عدم صلاحیت اش برای نامزدی در انتخابات ریاست آینده، حکم به بازگشت او به فهرست نامزد‌های انتخابات ۲۴ دسامبر (سوم دی ماه) را صادر کرد.

به نوشته پایگاه خبری «الوسط- لیبیا» دادگاه استیناف شهر طرابلس طرح شکایت علیه نامزدی فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی در شهر الزاویه را مخالف قانون دانست و این شکایت و حکم صادره علیه ژنرال حفتر را رد کرد.

بر اساس مصوبه شورای عالی قضایی لیبی، افرادی که شکایتی علیه نامزد‌های انتخاباتی دارند و خواستار بازنگری در خصوص صلاحیت آنان هستند، بایستی درخواست خود را به دادگاه‌های بدوی محل اقامت نامزد مورد نظر ارائه دهند تا بررسی و حکم قضایی در این زمینه صادر شود.

به گفته یک حقوقدان لیبیایی، مخالفان ژنرال حفتر نمی‌توانستند به دادگاه بدوی شهر بنغازی (شرق لیبی و محل اقامت حفتر) مراجعه کنند و درخواست بازنگری در خصوص نامزدی او را ارائه دهند چرا که احتمال داشت در معرض خطر قرار بگیرند.



فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی متهم به ارتکاب جنایت جنگی است و دادگاه نظامی شهر مصراته به طور غیابی حکم اعدام او را صادر کرده است.

از سوی دیگر، سخنگوی رسمی سازمان ملل دیروز اعلام کرد: دبیرکل این سازمان خانم «استفانی ویلیامز» را به عنوان نماینده ویژه خود در امور لیبی تعیین کرده و ماموریت او حمایت از برگزاری انتخابات آینده در این کشور است.

ماموریت «یان کوبیس» نماینده کنونی دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی ۱۰ دسامبر (۱۹ آذر ماه) خاتمه می‌یابد.

خانم ویلیامز یک دیپلمات آمریکایی است که تا سال ۲۰۲۰ نمایندگی دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی را به عهده داشت./تسنیم

ارسال نظر