قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران

حاجی دلیگانی : ستاد تنظیم بازار تنظیم نیست

یک نماینده مجلس با انتقاد از اینکه دولت بازار را رها کرده گفت: «خود ستاد تنظیم بازار تنظیم نیست؛ این ستاد باید رصد کند و میزان کالا را در کشور بررسی کرده و بخش خصوصی را در این جهت نظارت و هدایت نماید.»
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۲۸۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی دلیگانی در مصاحبه با رادیو اظهار کرد: «مشکل اقتصاد و بازار مبنی بر این است که مدیران این بخش در حوزه بازرسان نظام صنفی و بازرسان صنعت و معدن و تجارت، تعزیرات و مقام عالی وزارت وضعیت را رها کرده اند.»

وی با اشاره به کم کاری ستاد تنظیم بازار اظهار کرد :«این نهادها آنطور که باید در صحنه حاضر نیستند.»

حاجی دلیگانی ادامه داد: «کسی که تولی بحث خرما را در کشور در اختیار دارد باید با حساب و کتاب اجازه صادرات خرما را بدهد؛ این در اختیار بخش خصوصی نیست. خرما میزانی در کشور صادر می شود و ما بقی مورد نیاز کشور است.»

وی افزود: «اگر بخش خصوصی بیش از حد نیاز کشور خرما صادر کرده، اشتباه است؛ باقی کالاها نیز به همین صورت است و هیچکس نبود حساب و کتاب را نمی پسندد.»

حاجی دلیگانی با بیان اینکه همه امور به دست بخش خصوصی نیست، افزود: «با کاهش ارزش پول ملی، صرفه در صادرات برخی کالاه است. در حالیکه در کشور به این کالاها نیاز داریم.»

وی گفت: «خود ستاد تنظیم بازار تنظیم نیست؛ این ستاد باید رصد کند و میزان کالا را در کشور بررسی کرده و بخش خصوصی را در این جهت نظارت و هدایت نماید.»

حاجی دلیگانی اضافه کرد: «امروز با شرایطی رو به رو هستیم که گاه قیمت ها بر اساس عرضه و تقاضا تعیین نمی شود. قیمت گذاری تلفنی است و هر فروشنده ابتدا زنگ می زند و قیمت را از جایی می پرسد.»

وی با طرح این سوال که آیا درست است سایت دیوار تعیین کننده عرضه و تقاضا باشد، تصریح کرد: «قیمت بالای ارز برای صادرکننده منفعت بیشتری دارد. دولت ولی نپذیرفت این میزان به صورت یارانه به حساب مردم واریز شود.»

حاجی دلیگانی گفت: «اینکه می فرمایند ارز 4200 تومان کل بازار را بر هم ریخته است، اینگونه نیست. امروز 70 درصد سپرده های کشور در بانک ها متعلق به یک درصد جامعه است؛ یعنی مشکل ما در افزایش نقدینگی است؛ آن هم نه از طریق چاپ اسکناس بلکه با این رویکرد که کنترل بانک ها سود را روی سود می غلتاند.»

این نماینده خانه ملت تصریح کرد: «مجلس معتقد است پول باید به حساب افراد ریخته شود ولی در بودجه پذیرفته نشد؛ راهکار بعدی مبنی بر اینست که در قالب سهمیه بندی کوپنی و الکترونیکی در اختیار مردم قرار گیرد.»

حاجی دلیگانی افزود: «دولت نسبت به موضوع بی تفاوت است و مسئله را رها کرده است ولی قبول ندارم این کار را با برنامه ریزی پیش برده است.»

وی ادامه داد :«امروز کالا موجود است ولی در حال حاضر می خواهیم مردم را برای خرید راحت تر کالا مورد حمایت قرار دهیم تا پول به جیب دلال ها واریز نشود.»

حاجی دلیگانی خاطرنشان ساخت: «سیاست بانک مرکزی باید به نحوی تشویق کننده باشد که به افراد جهت دهد تا نوع نقدینگی خود را در یک راستا سوق دهند والا با تعزیرات کاری پیش نمی رود.»

منبع : تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار