دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

امیکرون نیازمند دوز چهارم واکسن کرونا است؟

امیکرون نیازمند دوز چهارم واکسن کرونا است؟ مقامات شرکت فایزر اعلام کرده اند: کرونای امیکرون ممکن است نیازمند دوز چهارم واکسن کرونا باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 10
کد خبر: ۱۱۲۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه آمریکایی «Webmd»، مقامات شرکت فایزر اعلام کردند سویه جدید امیکرون ممکن است این احتمال را افزایش دهد که مردم زودتر از آنچه انتظار آن می‌رفت، نیازمند دوز چهارم واکسن کرونا باشند.

بنا بر اعلام فایزر، استاندارد تزریق دو دوز واکسن ممکن است کمتر در برابر این سویه مؤثر باشد و یک دوز تقویتی، آنتی بادی‌های خنثی کننده را افزایش می‌دهد. طبق اعلام فایزر، جدول زمانی برای تزریق دوز چهارم نیازمند آن است که تسریع شود.

«آلبرت بورلا» دکتر و مدیرعامل شرکت فایز که پیشتر گفته بود حدود یک سال پس از تزریق دوز سوم ممکن است به دوز دیگری نیاز باشد، حال با آمدن سویه امیکرون نظر دیگری دارد. دانشمندان شرکت فایزر معتقدند دوز چهارم که سویه امیکرون را هدف قرار می‌دهد، ممکن است زودتر مورد نیاز شود.

او در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سی ان بی سی» اعلام کرد: با سویه امیکرون، باید منتظر ماند و دید؛ چرا که ما اطلاعات خیلی کمی داریم. ما شاید نیاز به تسریع داشته باشیم.

او در ادامه گفت:، اما هم اکنون مهمترین چیز آن است که ما زمستان را در پیش رو داریم. از منظر مراقبت‌های بهداشتی مهم آن است که بفهمیم برای گذر از زمستان، نیازمند محافظتی خوب هستیم.

این در حالی است که یکی از دانشمندان ارشد شرکت فایز نیز به تازگی گفته است تزریق دوز چهارم – که احتمالا امیکرون را هدف قرار دهد – احتمالا ضروری است.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) هنوز در تلاش است تا مشخص کند سویه امیکرون چطور بر روند بیماری تأثیر می‌گذارد و آیا این سویه مسری‌تر است و سبب ایجاد بیماری شدیدی تری می‌شود یا خیر.

سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه اعلام کرد سویه امیکرون تا کنون در ۵۷ کشور جهان گزارش شده است. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار