رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سفیر عراق: از روسیه اس ۴۰۰ می‌خریم

«حیدر منصور هادی» سفیر بغداد در مسکو اعلام کرد که دولت عراق تصمیم به خرید سامانه موشکی «اس ۴۰۰» گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۳۰۹
به گزارش راهبرد معاصر ، به موازات ادامه اظهارنظرها درباره احتمال خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ روسیه توسط عراق، سفیر بغداد در مسکو از تصمیم دولت متبوعش برای خرید این سامانه خبر داده است.

چهاردهم اردیبهشت ماه بود که «حاکم الزاملی» رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از وجود مذاکرات میان این کشور با روسیه برای خرید سامانه موشکی اس-۴۰۰ خبر داد.

این قانونگذار عراقی در یک مصاحبه گفته بود: «عراق اکنون برای خرید سامانه دفاع موشکی اس۴۰۰ با روسیه مذاکره می‌کند. این سامانه برای ما بسیار مهم است»

بنا بر گزارش خبرنگار شبکه «کردستان ۲۴»، «حیدر منصور هادی» سفیر عراق در روسیه اعلام کرد که دولت عراق تصمیم به خرید این سامانه گرفته است.

سفیر عراق در مسکو هشتم اسفند سال ۱۳۹۶ گزارش‌های منتشر شده در خصوص تلاش بغداد برای خرید این سامانه موشکی روسی را تکذیب کرده بود.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار