سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

احتمال اعزام حجاج به عمره مفرده

رئیس فراکسیون حج و زیارت با بیان اینکه پیش‌بینی‌ها بر این است که شرایط اعزام حجاج به عمرده مفرده در سال جاری مهیا است، گفت: احتمال اعزام حج به عمره مفرده وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۵۴
به گزارش راهبرد معاصر ،  حجت الاسلام احد آزادی‌خواه رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم از جلسه اعضای این فراکسیون با حجت الاسلام عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و سرپرست حجاج ایرانی خبر داد و گفت: از وی دعوت شده تا با حضور در فراکسیون درباره برگزاری حج تمتع سال جاری بحث و گفت‌وگو شود.

  وی با بیان اینکه یکی دیگر از اولویت جلسه با نماینده ولی فقیه در امور حج برگزاری حج عمره مفرده خواهد بود، افزود: پیش‌بینی‌ها بر این است که شرایط اعزام حجاج به عمرده مفرده در سال جاری مهیا است و احتمالاً این اتفاق رخ خواهد داد.

نماینده مردم ملایر در مجلس با تاکید براینکه دیپلماسی کشورمان با سعودی‌ها درباره حج با دیپلماسی سیاسی متفاوت است، ادامه داد: به نظر می‌رسد با دیپلماسی که در امور حج بین ایران و عربستان شکل گرفته احتمال اینکه سعودی‌ها نیز از اعزام حجاج ایرانی به عمره مفرده پس از برگزاری حج تمتع استقبال کنند، وجود دارد.

رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس با بیان اینکه خاستگاه جمهوری اسلامی بر این است که حج عمره مفرده راه‌‌اندازی شود، گفت: موضع جمهوری اسلامی قطعاً حفظ امنیت و کرامت حجاج است که با این محورها در روزهای آینده با نماینده ولی فقیه در امور حج جلسه‌ای را برگزار خواهیم کرد.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار