کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

المیادین:موضع ایران ادامه مذاکرات وین تا زمانی است که مذاکرات جدی باشد

المیادین:موضع ایران ادامه مذاکرات وین تا زمانی است که مذاکرات جدی باشد فرستاده خبرگزاری المیادین در وین گفت:موضع ایران ادامه مذاکرات وین تا زمانی است که مذاکرات جدی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری المیادین به نقل از فرستاده‌های خود در وین اعلام کرد که مذاکرات وین ادامه دارد و موضع تروئیکای اروپایی تاثیری بر پیشرفت آن نخواهد داشت و موضع ایران ادامه مذاکرات وین تا زمانی است که مذاکرات جدی باشد.

این فرستاده در ادامه به مواضع غیرواقعی کشور‌های آلمان، انگلیس و فرانسه در مذاکرات اشاره کرده و گفت: موضع اروپا فشار بر ایران به دلیل پیشرفت سریع این کشور در برنامه هسته‌ای است. آمریکا همزمان با مذاکرات، تحریم‌های ایران را متوقف نکرده است.

با وجود اینکه آمریکا همچنان از تحریم‌های ایران کم نکرده و در حین مذاکرات هم برخی از نهاد‌های ایرانی را تحریم کرده است، جالینا پورتر، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد که اولویت واشنگتن از سرگیری سازنده این مذاکرات با تمامی طرف‌هایی است که به دنبال احیای برجام هستند.

در همین راستا رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و هیئت همراه او دیروز به مذاکرات پیوستند. کشور‌های اروپایی و طرف‌های غربی برجام در حالیکه از سال ۲۰۱۸ و خروج یکجانبه آمریکا از این توافق به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل نکرده‌اند حال با اظهاراتی که فضای تهدید دارد بار‌ها ادعا می‌کنند که این مذاکرات آخرین فرصت برای رسیدن به توافق است.

روز گذشته نیز «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در تماس تلفنی با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه کشورمان تایید کرد که مسکو مصمم است برجام را احیا کند.

با وجود تلاش‌های ایران و برخی از متحدان آن، کشور‌های اروپایی به تحریک رژیم صهیونیستی گه‌گاه اظهاراتی ضد ایرانی مطرح می‌کنند که مذاکرات را تحت شعاع قرار می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار