موضع گیری وزیر خارجه آلمان درباره مذاکرات وین-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

موضع گیری وزیر خارجه آلمان درباره مذاکرات وین

وزیر امورخارجه آلمان خواستار تسریع در روند مذاکرات وین شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، آنالنا بربوک وزیر امورخارجه جدید آلمان پس از برگزاری نشست گروه هفت در لیورپول انگلیس در جمع خبرنگاران خواستار تسریع روند مذاکرات ایران و گروه ١+٤ در وین برای احیای توافق هسته ای شد.

وزیر امورخارجه آلمان در ادامه مدعی شد: وضعیت گفت وگوها در روزهای اخیر نشان داده است که هیچ پیشرفتی نداشته ایم. به دلیل پیشنهادات دولت ایران، مذاکرات به شش ماه قبل بازگشته است.

وی همچنین ادعا کرد که زمان برای حصول یک توافق به منظور احیای برجام در حال اتمام است.

به گزارش ایسنا، دور جدید مذاکرات ایران و ١+٤ با هدف احیای توافق هسته‌ای از روز پنج شنبه در وین، پایتخت اتریش آغاز شده است. جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده است که با هدف لغو کلیه تحریم‌های غیرقانونی و ناعادلانه آمریکا و رسیدن به توافقی خوب در این مذاکرات حاضر می‌شود.

علی باقری معاون سیاسی وزیر امورخارجه و رییس هیات مذاکره کننده ایران در وین تاکید کرد: رفتار مسئولانه ایران توافق را زنده نگه داشته است.

وی روز جمعه در توئیتی نوشت: فضاسازی دروغین خارج از اتاق مذاکره نمی تواند خللی در جدیت مذاکره کنندگان در رسیدن به توافقی که از حقوق و منافع ملت ایران صیانت می کند، وارد کند.

باقری همچنین شب گذشته در اظهاراتی بیان کرد: من شخصا نسبت به حصول توافق خوشبین هستم اما با توجه به سابقه ناخوشایندی که مردم ما از طرف مقابل دارند قطعا ساده‌اندیش نخواهیم بود.

رییس هیات مذاکره‌کننده ایران درباره پیشنهاد ارائه شده از سوی تهران در دور هفتم مذاکرات افزود: مواضع ما بر اساس توافقی بوده و هست که در سال ۱۳۹۴ میان ایران و ۱+۵ نهایی شد. نکات و ملاحظات و خواسته‌های ما مبتنی بر آن توافق است که مورد قبول دو طرف بوده است. یکی از مسایل اصلی این مذاکره این است که آمریکا که از توافق خارج شده و خواستار ورود مجدد به آن است، شرایط لازم برای این کار فراهم شود. از این رو نمی‌توانیم به آن توافق بی‌توجه باشیم و به نظرم نگاه ما به هیچ وجه حداکثری نبوده و نیست./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار