خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی

بارش باران در ۲۸ استان

بارش باران در ۲۸ استان کارشناس هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی به کشور از عصر جمعه ۲۶ آذر ۱۴۱۰۰، بیشتر مناطق کشور تحت تاثیر این سامانه قرار می گیرد و هفته‌ای پر بارش خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 16
کد خبر: ۱۱۳۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اصغری افزود: پیش از ورود این سامانه بارشی شهر‌های صنعتی پرجمعیت نظیر تهران، کرج، اصفهان، اراک و تبریز هوای آلوده‌ای خواهند داشت که آلودگی هوا در تبریز پیش از شهر‌های دیگر تحت تاثیر بارش‌ها کاهش می‌یابد.

 

وی گفت: نخستین استان‌هایی که بارش خواهند داشت آذربایجان غربی و کردستان است و سپس خوزستان تحت تاثیر این سامانه قرار خواهد گرفت و شمال این استان یکی از نقاط پر بارش کشور خواهد بود.

 

اصغری ارتفاعات چهارمحال و بختیاری، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و شمال استان‌های فارس و بوشهر و همچنین دو استان کرمانشاه و ایلام را از دیگر نقاط پربارش کشور دانست و افزود: ساکنان استان‌های آذربایجان شرقی، همدان، زنجان، تهران، البرز، مرکزی، قم و قزوین و همچنین غرب استان اصفهان باید از فردا شب منتظر بارش باشند که بارندگی در ارتفاعات غرب اصفهان قابل توجه خواهد بود.

 

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: روز یکشنبه یک وقفه در بارش‌ها داریم، اما از روز دوشنبه موج دوم بارندگی‌ها را در کشور خواهیم داشت و بارش‌ها به استان‌های شمال شرقی کشور خواهد رسید و از دوشنبه خراسان شمالی، رضوی و شمال خراسان جنوبی شاهد بارندگی خواهد بود و استان‌های سمنان و یزد هم بارندگی دارند.

 

اصغری گفت: از سه شنبه تا چهارشنبه شاهد کاهش هوای سرد خواهیم بود و در سواحل خزر و اردبیل هم بارندگی‌ها قابل توجه خواهد بود.

 

وی ادامه داد: امروز و فردا سواحل خزر وزش باد گرم دارند که زمینه برای آتش سوزی در جنگل‌ها زیاد می‌شود و همچنین آب‌های خلیج فارس متلاطم خواهد بود و ارتفاع موج در خلیج فارس به دو و نیم متر نیز خواهد رسید، بنابراین باید رفت و آمد قایق‌های سبک و تفریحی در این منطقه و فعالیت‌های فراساحل بخصوص در شمال خلیج فارس محدود و ممنوع اعلام گردد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار