اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده

هشدار یخ‌زدگی محصولات کشاورزی

هشدار یخ‌زدگی محصولات کشاورزی سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به سرمازدگی محصولات کشاوزری برخی استان‌ها از بارش‌های "خوب"برای نیمه غربی کشور طی اواخر هفته و اوایل هفته آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی تا آخر هفته در اکثر مناطق کشور آسمان صاف و جو پایدار است و شرایط برای افزایش غلظت آلاینده‌های جوی، کاهش دید و کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت فراهم است. به ویژه سه‌شنبه و چهارشنبه در شهرهای تهران، البرز، اصفهان،‌ اراک و تبریز کاهش قابل توجه کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

 

با نفوذ جریانات پرفشار طی 24 ساعت آینده در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و روز دوشنبه علاوه بر این مناطق در شمال خراسان رضوی و شرق اردبیل بارش پراکنده باران و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می‌شود.

 

از روز دوشنبه تا اواخر وقت چهارشنبه به سبب افزایش گرادیان فشاری کاهش قابل توجه دما ، وزش باد و خیزش گردوخاک در شرق کشور پیش‌بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز پنجشنبه سامانه بارشی نوار غربی را متاثر کرده که انتظار می‌رود بارش‌های خوبی را طی روز جمعه و اوایل هفته آینده در نیمه غربی کشور به همراه داشته باشد.

 

توصیف سامانه: کاهش 5 تا 7 درجه دما

زمان شروع: صبح دوشنبه 1400/09/22

زمان پایان: صبح چهارشنبه 1400/09/24

نوع مخاطره: سرمازدگی و یخ زدگی محصولات کشاورزی

منطقه اثر:

دوشنبه 1400/09/22 : خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان.

سه‌شنبه 1400/09/23 : خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان.

چهارشنبه 1400/09/24 : خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان.

اثر مخاطره: سرمازدگی و یخ زدگی محصولات کشاورزی

توصیه:

مزارع و باغات : مصرف کودهای پتاسه و ترکیبات بُر و روی و کود‌های اسید آمینه به صورت غیر مستقیم در بالای تاج درختان، جهت مقاوم‌سازی درختان به سرما، تداوم افزایش رطوبت در مزارع و باغات با هدف تعدیل دمای محیط از طریق انجام آبیاری، ایجاد پوشش روی نهال‌های جوان و درختان آسیب پذیر (پلاستیک سیاه، گونی، پلی اتیلن و نایلون)، خودداری از انجام هرس درختان، مالچ پاشی در سطح باغات، تسریع در انتقال محصولات برداشت شده به انبارها نظیر ذرت در استان سیستان و بلوچستان، روشن کردن آتش و دود در مزارع پیاز و سیب زمینی استان کرمان، تسریع در برداشت مرکبات باقیمانده در استان کرمان، محافظت از صیفی جات استان های سیستان و بلوچستان و کرمان.

 

سالن‌های پرورش قارچ، گلخانه و انبار: تهویه، تنظیم دما و تامین سوخت سالن ها با توجه به کاهش دما، کنترل دما و رطوبت انبارها با توجه به افزایش رطوبت، جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی.

 

سالن های مرغداری و دامداری: تهویه، تنظیم دما و تامین سوخت سالن ها با توجه به کاهش دما، تهیه خوراک پر انرژی برای دام ها با توجه به کاهش دما، جلوگیری از نفوذ هوای سرد به داخل.

 

سالن‌ها استخر های پرورش ماهی: عدم کوددهی به استخرهای پرورش ماهی گرم آبی و کاهش غذا دهی به میزان نصف نرمال به دلیل کاهش دما عشایر و زنبوردارای: عایق بندی و محافظت از کندوها در مقابل کاهش دما و تغذیه کمکی کلنی ها جهت زمستان گذرانی.

 

ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی: تخلیه آب و جمع‏ آوری لوله ها، اتصالات و تجهیزات سیستم آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر، استفاده از ضد یخ در رادیاتور ماشین‏ آلات کشاورزی و محافظت از ادوات کشاورزی با توجه به روند کاهشی دما.

توصیف سامانه: پایداری هوا
زمان شروع: یک‌شنبه 1400/09/21
زمان پایان: چهارشنبه 1400/09/24
نوع مخاطره: سکون نسبی در جو، همراه با افزایش غلطت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا
منطقه اثر:
یک‌شنبه 1400/09/21 : تهران و اراک،
دوشنبه 1400/09/22 : تهران، اراک و اصفهان،
سه‌شنبه 1400/09/23 : تهران، کرج، اراک، اصفهان، ارومیه و تبریز،
چهارشنبه 1400/09/24 : تهران، کرج، اراک و اصفهان
اثر مخاطره: در صورت عدم کنترل منابع آلاینده (ثابت و متحرک) افزایش شاخص کیفیت هوا تا حد ناسالم برای گروه های حساس و درمناطق صنعتی و پرتردد، احتمال افزایش شاخص کیفیت هوا درحد ناسالم برای تمام گروه‌ها (بویژه در دو روز پایانی)
توصیه: پرهیز از هر گونه رفت وآمد غیر ضروری در سطح شهرها، بویژه برای سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری، پرهیز از فعالیتهای فیزیکی و ورزشی در فضای باز، مدیریت مصرف سوخت‌های فسیلی و زمان فعالیت واحدهای صنعتی در سطح و حومه کلان شهرها/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار