تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

قالیباف: حکمرانی نوین یکی از مسائل جدی و اساسی کشور است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت‌: بدون شک مبدا تحول جوامع و ملت‌ها بیش از آنکه از علم و تجربه باشد از تفکر و اندیشه است و این مسئله است که می‌تواند اساس کار باشد و دیگر نهادهای علمی تحت تاثیر علوم انسانی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر،محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در آیین گشایش ششمین گردهمایی بین‌المللی علوم انسانی اسلامی که صبح امروز (یکشنبه 29 آذر) برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: بحث حکمرانی نوین امروز یکی از مسائل جدی و اساسی کشور است که باید مورد توجه ما قرار گیرد.

 

وی افزود: بدون شک مبدا تحول جوامع و ملت‌ها بیش از آنکه از علم و تجربه باشد از تفکر و اندیشه است و این مسئله است که می‌تواند اساس کار باشد و دیگر نهادهای علمی تحت تاثیر علوم انسانی هستند، به ویژه اگر بخواهیم تحول بنیادی در جامعه داشته باشیم و مکتب سیاسی امام خمینی و یک نظام دینی و ولایی را پیش ببریم که علاوه بر انطباق بر زیست بوم ایران عزیز، درون مایه و اساس آن برخاسته از اسلام و مکتب اهل بیت باشد، باید از ابتدای انقلاب به شکل هوشمندانه به این حوزه توجه می‌کردیم.

 

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی سریع و برق‌آسا به رهبری داهیانه امام(ره) محقق شد و ایشان جز برای خدا کلامی نگفت و گامی برنداشت و با همه وجود به سنت های الهی اعتقاد داشت و ملت عزیز نیز خالصانه و مجاهدانه در این مسیر حرکت کردند، گفت: انقلاب ما نیز با یک حرکت عظیم مردمی، جوشیده از مکتب قرآنی شکل گرفت و درست در زمانی بود که دین و اسلام و معنویت در چنبره مکاتب انسان‌ساخت و مادی محاصره بود، کسی تصور نمی کرد دین چنین حرکتی کند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه انقلاب زمانی به وقوع پیوست که تفکر اسلامی و ناب، عقلانیت متصل به وحی بود، عنوان کرد: مکاتب زمان جنگ سرد در دهه 70 میلادی را ببینید که هیچ اتفاق سیاسی، فرهنگی و جنگی در هیچ کشوری نمی افتاد مگر اینکه در چنبره دو ابرقدرت آمریکا و شوروی سابق بود و جایی برای نفس کشیدن نبود؛ حال بروز و ظهور انقلاب اسلامی را ببینید لذا باید به این عناصر، در حکمرانی نوین امروز توجه کنیم که چه شد انقلاب اسلامی در اوج قدرتی که هیچ جنبنده ای در هیچ عرصه ای نمی توانست ابراز وجود کند و در کشوری که در همه ابعاد از یک سو در سیطره امپریالیسم غرب و در سوی دیگر تحت فشار و مبارزه با شوروی و جبهه شرق بودیم، به وقوع پیوست.

 

قالیباف ادامه داد: وقتی تربیت اسلامی، نگاه مدیریت اسلامی، روانشناسی اسلامی، طراحی و مبانی تصمیم گیری مبتنی بر عقلانیت متصل به وحی و نه عقلانیت ابزاری و مادی شکل می گیرد، دوران دفاع مقدس پیش می آید که در یک صحنه عینی به تمام معنا، یک انقلاب نوپایی که در مسائل داخلی، گروهک های داخلی و تحت فشارهای سیاسی قرار داشت چنین پیروزی ملموس را رقم می زند که از طرفی یک حمله عظیم نظامی و از طرفی حمله ای در حوزه آموزش و مدیریت و تکنولوژی، تکنیک و تاکتیک بود که متأسفانه تا امروز به این موارد به درستی پرداخته نشد.

 

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه ربع قرن است در حاکمیت قرار دارم و در خدمت مردم هستم، گفت: ما سربلندی این ملت را می خواهیم و همه دست به دست هم می دهیم تا یک اتفاق بیفتد و آن کارآمدی دین در جامعه است از این رو باید هدف گذاری کنیم، بسنجیم، مرتب رصد کنیم./تسنیم

 

ارسال نظر