پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

توضیح باشگاه پرسپولیس درباره وکیل جنجالی قرمزها

مدیر روابط عمومی پرسپولیس توضیحاتی درباره اظهارات اخیر وکیل سابق این باشگاه ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  مدیر روابط عمومی پرسپولیس در مورد اظهارات اخیر مانی درویشی وکیل مستعفی باشگاه پرسپولیس گفت: اینکه وی در معاونت جدید حقوقی نسبت به این پرونده سمتی داشته باشد یا نداشته باشد در زمان ارسال هر شکایت توسط معاونت حقوقی تعیین می‌شود. بنابراین او سمتی برای اطلاع‌رسانی نداشته است که بخواهد نسبت به آن اطلاع‌رسانی کند. پرونده‌های حقوقی هر باشگاهی محرمانه است و وی به عنوان یکی از وکلای باشگاه باید بیشتر از تمام ارکان باشگاه محرم اسرار پرسپولیس باشد.

 

وی ادامه داد: چندین بار به صورت کتبی و شفاهی به وکلای باشگاه تاکید کردیم بدون هماهنگی با سرپرست باشگاه و روابط عمومی حق هیچ گونه اظهارنظر، فعالیت رسانه‌ای و مجازی ندارند، اما با وجود تمام این تذکرات این اتفاق افتاد.



مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در خصوص ادعای مانی درویشی مبنی بر اینکه پس از انتشار استوری در خصوص پرونده شجاع خلیل‌زاده برخوردی با وی نشده است، عنوان کرد: همان شبی که این استوری را منتشر کرد با وی برخورد کرده و تاکید کردیم این استوری را از صفحه شخصی‌اش حذف کند و او هم استوری‌ها را حذف کرد. درویشی سخنگوی اداره حقوقی، مدیر روابط عمومی باشگاه و... نیست که وظیفه اطلاع‌رسانی پرونده‌ها یا هر بحث دیگری را داشته باشد.

 

لشگری اضافه کرد: باشگاه پرسپولیس چارچوبی اداری دارد و مواضع باشگاه باید از طریق کانال رسمی خودش منتشر شود. او بدون هماهنگی با باشگاه و خودسرانه این استوری را منتشر کرده است؛ همچنین وی در زمینه پرونده خلیل‌زاده وظیفه اطلاع‌رسانی نداشت، از طرفی نامه‌نگاری‌ها جزو اسرار باشگاه است و این شخص نباید اسرار باشگاه را رسانه‌ای کند و این هم یک تخلف دیگر از این وکیل است.

 

وی تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس نه تنها در پرونده خلیل‌زاده بلکه در هیچ یک از پرونده‌های دیگر تساهل و تسامح نمی‌کند و پیگیر حق و حقوق خودش است. در هر پرونده‌ای هم با تمام وجود از حقانیت پرسپولیس دفاع خواهد شد./ منیبان

ارسال نظر
آخرین اخبار