بانک مرکزی: تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ + جدول صعودی شدن قیمت نفت پس از افت ۷ درصدی در روز گذشته ذخایر نفت آمریکا در سطح هشدار؛‌قیمت نفت به 150 دلار می‌رسد جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی شارژ کالابرگ جدید از ۱۵ مرداد؛ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ کی شارژ می‌شود؟

واکنش‌ها به افزایش قیمت تعرفه‌های اینترنت

واکنش‌ها به افزایش قیمت تعرفه‌های اینترنت وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات در نخستین نشت خبری خود از افزایش تدریجی قیمت اینترنت به علت افزایش قیمت توسعه زیرساخت‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر عیسی زارع پور روز گذشته در نخستین نشست خبری خود اعلام کرد که افزایش پلکانی قیمت اینترنت برای توسعه زیرساخت‌ها قطعی است.

وزیر ارتباطات درباره افزایش قیمت اینترنت گفت: با اصلاح هیجانی قیمت اینترنت مخالفم. شرکت‌های خصوصی پیشنهادهایی داشتند که بالا بود و به همین دلیل من مخالفت کردم.

به گفته زارع‌پور، تعرفه باید به شکل پلکانی اصلاح شود. با این حال تغییرات در این بخش قطعی است چون در ۱۰ سال اخیر قیمت تقریبا ثابت بوده است.

وزیر ارتباطات با اشاره به نیاز جدی برای توسعه زیرساخت‌های موجود گفت: به هر روی ۱۰ سال تعرفه‌ها افزایش پیدا نکرده و برای امکان توسعه باید تعرفه‌ها به صورت تدریجی افزایش پیدا کنند. در غیر این صورت باید آمادگی این موضوع را داشته باشیم که یک یا دو سال دیگر حتی امکان گفت‌وگوی تلفنی در تهران هم وجود نداشته باشد.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه توسعه نیازمند هزینه است، گفت: درآمد و هزینه‌ها باید همخوانی مناسبی با هم داشته باشند، تا امکان توسعه زیرساخت‌های ارتباطی فراهم شود.

 مصوبه سال ۹۹ چه شد؟

اسفند سال گذشته مجلس مصوبه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن مجلس افزایش ۱۰ درصدی حق‌السهم پرداختی شرکت‌های اینترنتی را تصویب کرد. در مصوبه مجلس همچنین بندی که هرگونه افزایش قیمت اینترنت را ممنوع اعلام کرده بود، حذف شد.

این مصوبه حکایت از افزایش ۱۰ درصدی حق‌السهم دولت از اپراتورها داشت و دولت باید بخشی از آن را به صداوسیما و مخابرات پرداخت کند.

واکنش‌ها به گرانی اینترنت

برخی از کاربران پس از انتشار این خبر در شبکه اجتماعی توییتر به پرانی اینترنت واکنش نشان دادند: «گرانترین اینترنت برای ایرانه! دیگه چقدر می خوان گرون کنند؟»

«وزیر ارتباطات گفته: تعرفه اینترنت را پلکانی گران میکنیم. از اون طرف هم سرعت اینترنت را پلکانی کم میکنه.»

«وزیر ارتباطات گفته ده سال هستش که قیمت اینترنت بالا نرفته باید افزایش قیمت داشته باشیم ! داداش شما باید با توجه به خدماتى که ارائه میدى درخواست پول کنى این سرعت نت مفتشم گرونه! چیزى جز نابودى اعصاب نیست گرونشم کنید؟»

«من با همین قیمت های اینترنت بخش عظیمی از پولام رو خرج خرید اینترنت میکنم، حالا قراره باز گرون بشه.»

افزایش قیمت اینترنت در حالی است که امروزه اینترنت بخش مهمی از زندگی افراد را تشکیل می‌دهد. با توجه به شرایط اقتصادی نامناسب گرانی اینترنت می‌تواند تاثیرات منفی زیادی بر روی کسب‌وکارها و استارتاپ‌ها بگذارد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار