درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آیت الله رئیسی: نظارت دقیق و به هنگام بر قیمت ها و کنترل بازار ضرورت دارد

رئیس جمهور بر نظارت دقیق و به هنگام بر قیمت ها و کنترل بازار تاکید کرد و گفت: لازم است روند نظارت بر قیمت کالاها بویژه اقلام ضروری و معیشتی مردم تشدید شود تا شاهد افزایش قیمت نباشیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز (یکشنبه 28 آذر) در جلسه هیات دولت با اشاره به اهمیت آرامش خاطر مردم در خصوص تثبیت قیمت ها، اظهارداشت: مسئولین مربوطه به‌ویژه وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار با تشدید نظارت‌ها برای بازار شب یلدا، کاری کنند که مردم برای تهیه اقلام مورد نیاز خود با کمبود و گرانی مواجه نباشند.

وی تلاش برای ایجاد نشاط در جامعه را حائز اهمیت دانست و عنوان کرد: هر اقدامی در جهت امید آفرینی و ایجاد نشاط در مردم ارزشمند است و باید تقویت شود.

رئیسی همچنین بر نظارت دقیق و به هنگام بر قیمت ها و کنترل بازار تاکید کرد و گفت: لازم است روند نظارت بر قیمت کالاها بویژه اقلام ضروری و معیشتی مردم تشدید شود تا شاهد افزایش قیمت نباشیم.

رئیس‌جمهور همچنین مردم را به مراقبت بیشتر در مقابل جلوگیری از شیوع سویه جدید بیماری کرونا توصیه کرد.

رئیسی اخلاص و عمل صالح را رمز ماندگاری و برکت در اقدامات و فعالیت های وزراء و مسنولین دانست و آنان را به مراقبت نسبت به اطرافیان خود فراخواند و گفت: اطرافیان یک مسئول باید اهل خیر و عمل صالح و مردمدار بوده و در نگاه مردم به فردی شایسته معروف باشند.

رئیس جمهور تبیین رویکردها و ضوابط حاکم بر لایحه بودجه 1401 و امتیازات و ویژگی های این لایحه را ضروری دانست و گفت: تمامی شبهات و ابهاماتی که در مورد این لایحه مطرح می شود باید به دقت مورد بررسی کارشناسان قرار بگیرد و با اظهارنظرهای کارشناسی از سوی متولیان امر همراه گردد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر