ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

پکن: از تقابل با آمریکا هراسی نداریم

پکن: از تقابل با آمریکا هراسی نداریم وزیر خارجه چین با بیان اینکه تایوان بالاخره به سرزمین اصلی این کشور ملحق می‌شود، گفت پکن از تقابل و رویارویی با واشنگتن نیز نمی‌هراسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «وانگ یی» وزیر خارجه چین امروز (دوشنبه) ضمن تاکید مجدد بر عزم پکن برای تحت کنترل درآوردن تایوان، وعده داد که این جزیره بالاخره به سرزمین اصلی چین ملحق خواهد شد.

وانگ طی سخنرانی در پکن با تشبیه تایوان به «یک مسافر» سرگردان، گفت این جزیره نهایت به خانه باز خواهد گشت و مهره شطرنج برای بازی کشور‌های غربی نیست.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی اظهار داشت که علت تنش‌های کنونی بین چین و تایوان، تلاش‌های دولت تایپه برای «تکیه به ایالات متحده برای استقلال» و تلاش آمریکا و سایر کشور‌ها برای «استفاده از تایوان جهت کنترل چین» است.

وزیر خارجه چین در این‌باره توضیح داد: «این اقدامات انحرافی است که وضعیت موجود را تغییر داده و صلح در تنگه تایوان را تضعیف کرده و اجماع جامعه بین‌المللی و هنجار‌های اساسی روابط بین‌الملل را نقض کرده است».

بر اساس این گزارش، وانگ تصریح کرد که چین برای پاسخ به این تحریکات، چین «اقدامات متقابل قهرآمیزی» برای «شوک‌دادن به استکبار» و کسانی که به دنبال استقلال رسمی تایوان هستند، اتخاذ کرده است.

به نوشته رویترز، او ادامه داد: «تایوان مسافر سرگردانی است که در نهایت به خانه باز می‌گردد، نه مهره شطرنجی که دیگران از آن استفاده کنند. چین باید دوباره متحد شود و خواهد شد».

وزیر خارجه چین در بخش دیگری از صحبت‌هایش تاکید کرد که پکن از رویارویی با آمریکا نمی‌ترسد، اما از همکاری سودمند برای طرفین و رقابت مثبت، استقبال خواهد کرد.

بر این اساس، وانگ همچنین اظهار داشت که مشکلات در روابط دوجانبه چین و آمریکا به دلیل «قضاوت نادرست استراتژیک» طرف آمریکایی است.

پکن، تایوان را بخشی از سرزمین چین می‌داند و تحرکات آمریکا و فروش سلاح به تایوان را نقض حاکمیت خود و مغایر با سیاست «چین واحد» ارزیابی می‌کند. با این حال آمریکا با اعزام ناو به تنگه تایوان و کمک نظامی به تایوان عملا در مسیر حمایت از این جزیره است و پکن بار‌ها به این مسئله اعتراض کرده است. این در حالی است که کشور‌های عضو سازمان ملل متحد از جمله خود آمریکا، تایوان را به عنوان کشور مستقل به رسمیت نمی‌شناسند.

پیش از این، وزیر دفاع تایوان با ادعای اینکه ارتش چین به‌دنبال فرسوده کردن نیرو‌های مسلح این کشور است، اما تاکید کرد که تایپه قادر به دفاع از خود در زمان نیاز است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار