آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

توضیحات استاندار تهران درباره مقابله با امیکرون

منصوری امروز اعلام کرد:در دستگاه‌های مختلف آمادگی ایجاد شده تا ظرفیت مراکز تجمیعی واکسیناسیون افزایش پیدا کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر محسن منصوری استاندار تهران در جلسه مبارزه با ویروس کرونا استان تهران اظهار کرد:شرایط فعلی، شرایط خوبی است. امروز فوتی‌های استان تهران به طور متوسط ۱۰ نفر کاهش داشته است و ابتلا به ویروس کرونا نیز کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد:اما مطلبی که دوستان را نگران کرده سویه جدید این ویروس است که سرعت انتشار زیادی دارد، هر چند قدرت کشندگی زیادی ندارد. در این جلسه مقرر شد تا تدابیر جدید اتخاذ کنیم و مهم‌ترین مساله برای مقابله با امیکرون تزریق دُز سوم یادآور است.

وی بیان کرد:قرار شد هم در دستگاه‌های اجرایی دٌز سوم تزریق شود و هم از مردم درخواست مراجعه برای تزریق دٌز سوم را داریم. پروژه واکسینه فعال را مجموعه دانشگاه شهید بهشتی و هلال احمر در دستور کار قرار داده اند تا تزریق دوز سوم را به صورت سیار انجام دهند. مقرر شده تا در خصوص شیوه فعالیت اصناف، رستوران‌ها، اماکن ورزشی و اماکنی که تمرکز جمعیتی وجود دارد شیوه نامه ای ظرف امروز و فردا طراحی شود و ابلاغ شود تا بتوانیم از تجربه‌های قبلی استفاده کنیم.
استاندار تهران افزود:در دستگاه‌های مختلف هم آمادگی ایجاد شده و ظرفیت مراکز تجمیعی واکسیناسیون افزایش پیدا کند. به دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها هم ابلاغ کرده ایم تا اگر تعداد بیماران افزایش یافت، آمادگی لازم را داشته باشیم تا دچار مشکل نشویم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده