سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سردار فدوی: کشورهای متخاصم به یمن به التماس افتاده‌اند

جانشین فرمانده کل سپاه گفت:به مانند جنگ تحمیلی از آمریکا تا اروپا و کشورهای عرب در جنگ یمن دخیل هستند و امروز آنها مستأصل شده‌اند و التماس می‌کنند ما را با آبرومندی از این وضعیت نجات دهید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تشییع پیکر شهید حسن ایرلو سفیر کشورمان در یمن که صبح امروز برگزار شد، در جوار مزار شهدای گمنام شهرک شهید محلاتی طی سخنانی، اظهار داشت: نزدیک به 43 سال است که جبهه حق انقلاب اسلامی که با پیروزی به رهبری امام راحل در سال 1357 رخ داد، به جبهه باطل شیطان و پیروان آنها حمله کرد. قرن‌ها حاکمان نالایق بر کشور ما حاکم بودند ولی وقتی انقلاب اسلامی رخ داد، فکر کردند روال جدیدی برقراره شده در حالی که اسلام ناب محمدی تبلور پیدا کرد و به کوری چشم شیطان بزرگ و دنباله‌رو های آنان، چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب را با عظمت جشن می‌گیریم.

 

وی افزود: انقلاب اسلامی در این مدت با سرعت زیادی حرکت و پیشرفت کرده است؛ ما از نظر مادی با دشمن قابل مقایسه نیستیم و آنها از این نظر جلوترند ولی خداوند فرموده شما به تکالیف مصّر باشید و نمی‌گذارم در بن بست بمانید و می‌بینیم که چه برتری‌های داشته‌ایم. هفت سال است در یمن که نفَس انقلاب اسلامی به آنها رسید و به مثابه دلدادگان انقلاب در یمن عمل کردند و مانند جنگ تحمیلی از آمریکا تا اروپا و کشورهای عرب در این جنگ دخیل هستند و مستأصل شده‌اند و التماس می‌کنند ما را با آبرومندی از این وضعیت نجات دهید.

 

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: آنان در فرصتی که برای انتقال سفیر کشورمان که مریض شده بود و به لحاظ محاصره‌ای که از هر نظر انجام شده، امکان انتقال عادی وی نبود، این فرصت را هم نفهمیدند و در انتقال سفیر کشورمان هم برای نجات از این وضعیت بدی که دارند، کاری نکردند. ملت مظلوم یمن در محاصره کامل هستند ولی طبق قاعده الهی عمل کرده و به پیروزی رسیده‌اند و به پیروزی نهایی هم خواهند رسید.

 

سردار فدوی گفت: دلدادگان انقلاب اسلامی حدود 43 سال است اصرار دارند که ثابت کنند که در حزب خدا هستند و خداوند وعده داده است که من اراده کرده‌ام که حزب خدا پیروز باشد، ما باید مواظبت کنیم که همه تلاش‌های خود را صرف کنیم که مطمئن باشیم در حزب خدا هستیم. در این 43 سال علیرغم اتحاد جبهه باطل شیطان بزرگ و دنباله‌روهای آنان، به پیروزی‌ای دست نیافتند.

 

وی بیان کرد: دشمنان می‌دانستند که به‌خاطر آثاری که از دفاع مقدس در بدن شهید ایرلو وجود دارد، در برابر هر بیماری با سختی مواجه می‌شود و در مقابله با بیماری کرونا نیز علیرغم اینکه برای انتقال وی به ایران کاری نکردند، ضمن تلاش مکرر پزشکان، وی به شهادت رسید‌.

 

جانشین فرمانده کل سپاه در پایان گفت: از خداوند متعال حسن عاقبت و عاقبت بخیری را طلب می‌کنیم که بهترین عاقبت بخیری، شهادت در راه خداست.

 

 پیکر شهید ایرلو پس از اقامه نماز توسط آیت‌الله صدیقی امام جمعه موقت تهران، در حرم مطهر امامزاده صالح بن موسی(ع) تجریش به خاک سپرده خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر