جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

پیش بینی هوا/ کاهش ۷ تا ۵ درجه‌ای دمای هوا از فردا

پیش بینی هوا/ کاهش ۷ تا ۵ درجه‌ای دمای هوا از فردا پیش بینی هوا کاهش ۷ تا ۵ درجه‌ای دمای هوا در اکثر نقاط کشور از فردا نشان می دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 24
کد خبر: ۱۱۵۰۱۸

صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات سازمان هواشناسی در پیش بینی آب و هوا برای چهارم دی ماه ۱۴۰۰ گفت: طبق بررسی‌های هواشناسی؛ امشب در گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان شرقی، اردبیل و برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی،کردستان، کرمانشاه، زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال ایلام و همدان ابرناکی، بارش باران، برف و وزش باد رخ می‌دهد، در چهارمحال‌وبختیاری، کهکیلویه‌ و بویر احمد، فارس و ارتفاعات کرمان هم ابرناکی، بارش خفیف باران و وزش باد انتظار می‌رود.

او اظهار کرد: روز شنبه در مازندران، گلستان و خراسان شمالی و خراسان‌رضوی بارش باران و برف همراه با وزش باد و کاهش نسبی دما در حدود پنج‌ تا هفت درجه پیش‌بینی می‌شود. در جنوب استان‌های بوشهر، فارس و برخی مناطق کرمان و هرمزگان ابرناکی وزش باد گاهی بارش باران و رعدوبرق رخ می‌دهد.

ضیائیان توضیح داد: تا روز یکشنبه در جنوب کرمان بخش‌هایی از هرمزگان و جنوب سیستان‌وبلوچستان وزش باد، گاهی بارش باران و رعدوبرق رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات سازمان هواشناسی گفت: روز دوشنبه و سه‌شنبه در جنوب شرق کشور افزایش ابر، وزش باد و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود. تا روز یکشنبه کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور خواهیم داشت. از شنبه تا دوشنبه خلیج‌فارس مواج است.

او درباره آب و هوای استان تهران گفت: آسمان تهران فردا قسمتی ابری تا نیمه‌ابری، در صبح مه رقیق و شاهد در بعدازظهر وزش باد است و بیشترین دمای تهران ۸ و کمترین آن ۰ درجه خواهد بود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار