اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

آغاز بارش برف و باران از امشب

سامانه بارشی جدید از امروز وارد کشور شده است و بارش های از امشب آغاز می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا با بیان اینکه از امشب در بیشتر مناطق کشور شاهد بارش سنگین باران برف و کولاک خواهیم بود گفت: سامانه بارشی جدید امروز از شمال غرب کشور وارد شده  و در استان های اردبیل، آذربایحان شرقی، چهار محال بختیاری، غرب اصفهان، البرز ،گیلان، مازندران بارش برف و باران پیش بینی می شود.

او ادامه داد: در چهارمحال و بختیاری، گردنه لرستان و شرق گیلان شاهد کولاک شدید هستیم.

کارشناس هواشناسی  در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر بیان کرد: بین ۷ تا ۱۲ درجه در نیمه شمالی شاهد کاهش دما خواهیم بود و در روز شنبه و یکشنبه به مرور دمای هوا افزایش می یابد.

ضیائیان توصیه کرد: در ارتفاعات تهران و البرز شاهد بارش برف خواهیم بود و کوهنوردان از انجام کوهنوردی در این مناطق خودداری کنند.

او افزود:  سامانه بارشی روز جمعه به سمت شمال غرب کشور امتداد پیدا خواهد کرد.

آماده باش راهداری در خصوص هشدار هواشناسی

در ادامه فرهاد مهریاری مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیزماشین آلات و تجهیزات سازمان راهداری گفت:با توجه به هشدار های هواشناسی که ارائه شده ، ۵ هزار نیرو راهدار را در ۵۰۰ پایگاه راهداری مستقر کرده ایم و ۴هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین فراهم شده است.

او با بیان اینکه در شرایطی که میزان بارش های باران و بوران برف در محورهای مواصلاتی تشدید شود، انسداد مسیر را در وهله اول جهت ایمنی در دستور کار خود قرار می دهیم گفت: در مسیرهای که حس کنیم شدت طوفان و سنگینی افزایش یابد با هماهنگی پلیس راهور مسیرهای انسداد را اعلام می کنیم.

او افزود: مسافران از انجام سفرهای غیر ضروری خودداری و پیش از سفر با سامانه ۱۴۱ ارتباط برقرار کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر