شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

حماس: دشمن اسرائیلی خود را برای نبرد فراگیر آماده کند

حماس: دشمن اسرائیلی خود را برای نبرد فراگیر آماده کند یورش رژیم صهیونیستی به شهرک‌های کرانه باختری در نابلس چند زخمی برجای گذاشت و همین مسئله باعث شد که یکی از رهبران حماس درباره عواقب تشدید تنش در این منطقه هشدار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که دشمن اسرائیلی باید خود را برای نبرد فراگیر آماده کند.

خبرگزاری صفا فلسطین بامداد امروز گزارش داد که «عبدالحکیم حنینی» گفت که مقاومت با همه اشکال و انواعش و در رأس آن، مقاومت مسلحانه است که قادر است که شهرک‌نشین‌های صهیونیست را پس بزند و حملات آن‌ها را متوقف کند.

وی گفت: «عملیات‌های تیراندازی که قهرمانان ما در کرانه باختری انجام می‌دهند، پیام اولیه است و دشمن باید آماده نبرد فراگیر با همه فرزندان ملت ما شود که به دنبال نابودی اشغالگری و شهرک سازی و ریشه کن کردن آن هستند».

وی به فلسطینی‌هایی که در دفاع از اراضی و شهرک‌های فلسطینی در غرب نابلس به پا خاستند، درود فرستاد و از توده‌های مردم فلسطین در کرانه باختری و قدس اشغالی و سراسر فلسطین خواست از شهرک «برقه» حمایت و دفاع کرده و فشار‌ها از روی این شهرک را کم کنند.

کرانه باختری و شهر قدس طی روز‌های اخیر به صحنه مقابله با اشغالگری صهیونیست‌ها تبدیل شده و شاهد وقوع عملیات استشهادی است.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در یورش صهیونیست‌ها به برقه سه نفر با گلوله جنگی و ۱۰ تن دیگر با گلوله مشقی زخمی شده‌اند.

یورش‌های صهیونیست‌ها به شهرک «سبسطیه» واقع در شمال غرب نابلس باعث حرکت فلسطینی‌ها به سمت این شهرک شده و آن‌ها طی فراخوانی به مقابله با این حملات و یورش‌ها بپردازند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار