وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

حماس پیروزی هشام ابو هواش بر اشغالگران را تبریک گفت

جنبش حماس پیروزی عزم و اراده هشام ابو هواش اسیرمبارز فلسطینی بر زندانبانان رژیم صهیونیستی را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری جنبش حماس، زاهر جبارین عضو دفتر سیاسی و مسئول دفتر امور اسیرا، زخمی‌ها، شهدای فلسطینی در جنبش حماس دیشب در مصاحبه با شبکه الاقصی، پیروزی هشام ابو هواش درمبارزه اش با زندانبانان صهیونیستی را تبریک گفت.

هشام ابو هواش از اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر است که در اعتراض به بازداشت اداری خود از ۱۴۰ روز پیش اعتصاب غذا کرده بود و سرانجام مسئولان زندان‌های اسرائیل موافقت کردند در فوریه آینده او را آزاد کنند.

زاهر جبارین تاکید کرد عزم و اراده اسیر فلسطینی در استرداد حق آزادی اش، در نهایت بر خواسته زندانبانان اسرائیلی پیروز شد.

این عضو دفتر سیاسی حماس گفت: بازداشت اداری اسیران فلسطینی، ظالمانه و ناعادلانه و نشان دهنده جنایت‌های رژیم اشغالگر است.

جبارین خاطر نشان کرد ملت فلسطین آماده است تا در مسیر آزادی اسیران هزینه‌های گرانبهایی بدهد و اسرای فلسطینی درهر مبارزه و نبردی که وارد شوند جنبش حماس با قدرت از آنان پشتیبانی خواهد کرد.

زاهر جبارین اعلام کرد به رژیم اشغالگر به ویژه پس از نبرد سیف القدس (شمشیرقدس) هرگز اجازه نمی‌دهد در هیچ نبردی پیروز شود.

رژیم صهیونیستی بر اثر فشار گروه‌های مقاومت فلسطین در نهایت مجبور به پذیرش آزادی هشام ابو هواش شد. پیش بینی می‌شود هشام ابو هواش، اسیر فلسطینی تا ساعاتی دیگر به اعتصاب غذای خود پایان دهد. تصمیم ابو هواش برای پایان دادن به اعتصاب غذا، پس از توافق برای آزادی او در ۲۶ فوریه اتخاذ شده است.

ابوهواش یکی از ۶۰ زندانی است که در اعتراض به بازداشت اداری رژیم صهیونیستی ۱۴۱ روز است در اعتصاب غذا به سر می‌برند. بازداشت اداری به نیرو‌های رژیم صهیونیستی اجازه می‌دهد که یک زندانی فلسطینی را به مدت نامحدودی بدون هیچ گونه تعقیب قضایی و یا محاکمه زندانی کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر