آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو مطرح نیست-راهبرد معاصر
پشتیبانی نمایندگان مجلس از عملکرد قوه قضائیه بازار داغ انتشار نظرسنجی‌های جعلی در ایام انتخابات و احضار برخی از جاعلان فرمانده کل ارتش: نهضت ساخت مسکن کارکنان ادامه دارد وزیر کشور: آقایان آمار اشتباه از دولت سیزدهم به مردم ندهند امیر حیدری: بیش از ۱۷ هزار واحد مسکونی از سوی نیروی زمینی ارتش در حال ساخت است قالیباف: تحریم‌ها کاغذپاره نیست معضل است و حلش می‌کنم واکنش نمایندگان به گزارش خاندوزی درباره وضعیت اقتصادی استفاده از کاروان تبلیغاتی برای نامزدهای انتخابات ممنوع است اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد رهبر انقلاب: نامزدها از اظهارات دشمن شادکن پرهیز کنند رئیس جمهور بعدی مانند شهید رئیسی دغدغه خدمت داشته باشد مخبر: حکمرانی بدون توجه به بخش سلامت میسر نمی‌شود ثبت کمترین میزان بیکاری ۱۸ سال اخیر در دولت رئیسی دیدار مسئولان دستگاه قضا تا دقایقی دیگر با رهبر انقلاب گزارش خاندوزی به نمایندگان درباره حمایت از اشتغال پایدار

آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو مطرح نیست

معاون اول رئیس‌جمهور درباره برخی شایعات در زمینه حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی در بخش دارو تاکید کرد که آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو به هیچ وجه مطرح نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر،  محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور صبح امروز یکشنبه در جلسه‌ای با اعضای سندیکای داروی انسانی، توجه به موضوع سلامت و بهداشت مردم را جزو سیاست‌های راهبردی دولت سیزدهم دانست و تاکید کرد دولت و وزارت بهداشت در کنار صنعت پرافتخار داروسازی است تا دارو با قیمت مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.

 

مخبر گفت تامین و تولید ۹۷ درصد از داروی مورد نیاز کشور توسط صنایع داروسازی مایه افتخار برای این بخش صنعت کشور است و انتظار داریم با حل مشکلات و همفکری و همکاری دولت و صنایع داروسازی ۳ درصد مابقی نیاز‌های کشور در زمینه دارو به ویژه بیماران صعب العلاج در کشور تهیه و تولید شود.

 

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دنبال آن است که صنعت داروسازی کشور با رفع مشکلات با قوت به کار خود ادامه دهد و با به روزرسانی تکنولوژی و تجهیزات در جهت سلامت مردم گام‌های موثری بردارد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور هر گونه هزینه برای تامین سلامت و بهداشت مردم را وظیفه ذاتی دولت و یک سرمایه گذاری بلند مدت برای آینده کشور دانست و ادامه داد سه راس مثلث صنعت داروسازی، شرکت‌های بیمه و وزارت بهداشت باید با همفکری، همکاری و هماهنگی یکدیگر در جهت کاهش مشکلات مردم و حمایت از آن‌ها در حوزه تامین دارو و حفظ سلامت جامعه حرکت کنند.

 

مخبر با اشاره به برخی از مشکلات پیش آمده در روز‌های گذشته برای تامین داروی برخی از بیماران در کشور تصریح کرد: قابل قبول نیست که با وجود چنین صنعت داروسازی قوی و قدیمی در کشور مشکلات این چنینی برای برخی از بیماران بوجود آید.

 

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: تجربه تامین ۱۵۰ میلیون دوز واکسن ظرف دو ماه نشانگر این مهم است که بخش درمان و سلامت نظام جمهوری اسلامی ایران توانایی دارد تمام احتیاجات و نیازمندی‌های مردم در این بخش را تامین کند. از صنعت داروسازی کشور انتظار داریم تا با مدیریت قیمت گذاری و همکاری وزارت بهداشت وضعیت دارو در کشور به گونه‌ای اداره شود که مردم برای تامین دارو در داروخانه‌ها دچار مشکل نشوند.

 

مخبر از داروسازان بزرگ کشور خواست به عنوان بازوی دولت و وزارت بهداشت راهکارها، پیشنهاد‌ها و برنامه جامع عملیاتی خود را برای توسعه صنعت دارو هر چه زودتر ارائه دهند.

 

معاون اول رئیس جمهور همچنین در خصوص برخی شایعات مطرح شده در زمینه حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به بخش دارو تاکید کرد آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو نه در کوتاه مدت و نه در بلندمدت به هیچ وجه در دولت مطرح نیست و انتظار می‌رود صنایع داروسازی با قیمت گذاری مناسب به رفع نیازمندی‌های دارویی کشور کمک کنند.

 

همچنین در این جلسه، اعضای سندیکای داروی انسانی به طرح مطالبات، نگرانی ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات و انتقادات خود در زمینه‌های مختلف به ویژه لزوم نوسازی و بازسازی صنعت داروی کشور، کمک به کارخانه‌های داروسازی برای سرمایه گذاری‌های جدید در بخش خرید تجهیزات و ماشین آلات و ورود تکنولوژی‌های روز دنیا، دقیق شدن فرانشیز بیماران سرپایی و بستری در بیمارستان ها، جلوگیری از فساد و توزیع ناعادلانه ارز ترجیحی در بخش دارو، اصلاح قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و همچنین اساسنامه سازمان غذا و دارو پرداختند./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده