البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد

ظریف: جنگی در منطقه رخ نخواهد داد

یقین داریم آنطور که مقام معظم رهبری هم فرمودند جنگی در نخواهد گرفت چون نه ما خواهان جنگ هستیم و نه کسی این تصور یا توهم را دارد که بتواند در منطقه با ایران مقابله کند اما لازم است حرکت‌های خطرناک داخل آمریکا برای مردم این کشور روشن شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۵۳۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمد جواد ظریف روز شنبه پیش از ترک پکن گفت: واقعیت این است که ترامپ رسما گفته و مجددا بتازگی هم تاکید کرده است که خواهان جنگ نیست اما افرادی اطراف وی نشستند و به بهانه اینکه می خواهند آمریکا را در برابر ایران قدرتمندتر کنند او را به سمت جنگ سوق می دهند.

وی افزود: آنچه که در سفر نیویوریک به عنوان 'تیم ب' مطرح کردم یک واقعیت است و همه مردم هم از آن خبر داشتند اما به خاطر فضای روانی حاکم بر جامعه آمریکا کمتر کسی جرات طرح این موضوع را داشت.

ظریف افزود: آنچه که به عنوان سیاست «اول آمریکا» در این کشور مطرح شده است در حال تبدیل به یک سیاست «اسرائیل اول» یا برخی «حکام مرتجع منطقه اول» است و منافع این کشورها هم از طریق قدرت مالی و تبلیغات به دولت آمریکا تحمیل شده است و آنها در حال حاکمیت پیدا کردن هستند.

 کمیسیون مشترک برجام به تعهدات خود عمل کند

وی گفت: آینده برجام در اختیار جامعه بین المللی است جامعه جهانی تا کنون از برجام حمایت کرده است اما حمایت ها بیشتر به صورت بیانیه و اعلام مواضع سیاسی بوده است اما لازم است این اعلام مواضع سیاسی به اقدامات عملی اقتصادی که مردم ایران بتوانند از برجام منافعشان را برداشت کنند تبدیل شود.
ظریف گفت: ما چهار دور از کمیسیون مشترک برجام برای اقداماتی که باید انجام دهند تعهد گرفتیم و فکر می کنم اکنون وقت این رسیده است که کمیسیون مشترک هم به تعهداتش عمل کند.

تشریح دستاوردهای سفر به آسیا

ظریف در ادامه به تشریح دستاوردهای سفر به کشورهای آسیایی پرداخت و گفت: در سفر به ترکمنستان با رییس جمهوری این کشور گفت و گوهای بسیار خوبی انجام شد که باعث توسعه روابط خواهد شد.

وی در مورد هند نیز گفت: هند از شرکای بسیار مهم ایران است و ارتباطتا تجاری و ساز و کار مالی خوبی با دولت این کشور داریم.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار