رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ظریف: جنگی در منطقه رخ نخواهد داد

یقین داریم آنطور که مقام معظم رهبری هم فرمودند جنگی در نخواهد گرفت چون نه ما خواهان جنگ هستیم و نه کسی این تصور یا توهم را دارد که بتواند در منطقه با ایران مقابله کند اما لازم است حرکت‌های خطرناک داخل آمریکا برای مردم این کشور روشن شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۵۳۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمد جواد ظریف روز شنبه پیش از ترک پکن گفت: واقعیت این است که ترامپ رسما گفته و مجددا بتازگی هم تاکید کرده است که خواهان جنگ نیست اما افرادی اطراف وی نشستند و به بهانه اینکه می خواهند آمریکا را در برابر ایران قدرتمندتر کنند او را به سمت جنگ سوق می دهند.

وی افزود: آنچه که در سفر نیویوریک به عنوان 'تیم ب' مطرح کردم یک واقعیت است و همه مردم هم از آن خبر داشتند اما به خاطر فضای روانی حاکم بر جامعه آمریکا کمتر کسی جرات طرح این موضوع را داشت.

ظریف افزود: آنچه که به عنوان سیاست «اول آمریکا» در این کشور مطرح شده است در حال تبدیل به یک سیاست «اسرائیل اول» یا برخی «حکام مرتجع منطقه اول» است و منافع این کشورها هم از طریق قدرت مالی و تبلیغات به دولت آمریکا تحمیل شده است و آنها در حال حاکمیت پیدا کردن هستند.

 کمیسیون مشترک برجام به تعهدات خود عمل کند

وی گفت: آینده برجام در اختیار جامعه بین المللی است جامعه جهانی تا کنون از برجام حمایت کرده است اما حمایت ها بیشتر به صورت بیانیه و اعلام مواضع سیاسی بوده است اما لازم است این اعلام مواضع سیاسی به اقدامات عملی اقتصادی که مردم ایران بتوانند از برجام منافعشان را برداشت کنند تبدیل شود.
ظریف گفت: ما چهار دور از کمیسیون مشترک برجام برای اقداماتی که باید انجام دهند تعهد گرفتیم و فکر می کنم اکنون وقت این رسیده است که کمیسیون مشترک هم به تعهداتش عمل کند.

تشریح دستاوردهای سفر به آسیا

ظریف در ادامه به تشریح دستاوردهای سفر به کشورهای آسیایی پرداخت و گفت: در سفر به ترکمنستان با رییس جمهوری این کشور گفت و گوهای بسیار خوبی انجام شد که باعث توسعه روابط خواهد شد.

وی در مورد هند نیز گفت: هند از شرکای بسیار مهم ایران است و ارتباطتا تجاری و ساز و کار مالی خوبی با دولت این کشور داریم.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار