تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

روند صعودی بورس ادامه دارد؟

روند صعودی بورس ادامه دارد؟ بازار سهام، امروز مجددا کانال ۱٫۴ میلیون واحدی را از دست داد. اما روند دقایق پایانی بازار نشان از بازگشت شاخص به روند صعودی می‌داد. یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است:بازار سهام در حال تجربه امیدواری است. این امیدواری در بهبود ارزش معاملات قابل مشاهده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر در روزهای گذشته شاخص رشد حدود ۹ درصدی داشته و در حال حاضر به محدوده مقاومت یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی رسیده است. گزارشات ماهانه آذر خوب بوده و عملکرد پاییز می‌تواند نسبت به فصل تابستان بهتر باشد و این موضوع کمک می‌کند تا پی‌به‌ای بازار تعدیل شود و قیمت‌ها جذاب‌تر شود. بازار سهام، امروز مجددا کانال ۱٫۴ میلیون واحدی را از دست داد. اما روند دقایق پایانی بازار نشان از بازگشت شاخص به روند صعودی می‌داد.

سلمان نصیرزاده، کارشناس بازار سهام گفت: بازار امروز روی گروه‌های متوسط و کوچکتر حرکت کرد و موید این موضوع نیز رشد ۰.۵ درصدی شاخص هم‌وزن بود. بازار به تعادل نسبی از نظر نسبت‌های سودآوری و قیمتی رسیده است.

وی ادامه داد: در خیلی از صنایع متوسط نمادهایی با پی‌به‌ای پنج تا هفت به وفور پیدا می‌شود. در گروه‌های بزرگتر نیز وضعیت به همین صورت است و بازار متعادل شده است‌. این وضعیت برای رسیدن کلیت بازار به تعادل امیدوارکننده است.

نصیرزاده عنوان کرد: در روزهای گذشته شاخص رشد حدود ۹ درصدی داشته و در حال حاضر به محدوده مقاومت یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی رسیده است. گزارشات ماهانه آذر خوب بوده و عملکرد پاییز می‌تواند نسبت به فصل تابستان بهتر باشد و این موضوع کمک می‌کند تا پی‌به‌ای بازار تعدیل شود و قیمت‌ها جذاب‌تر شود.

وی ادامه داد: از طرف دیگر به تدریج به پایان سال نزدیک می‌شویم و فعالان و سرمایه‌گذارانی که نگاه ارزشی به بازار دارند قطعا توجه ویژه‌ای به سود سال آینده شرکت‌ها دارند و سود مجامع را در قیمت فعلی لحاظ می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود نسبت‌های ارزش‌گذاری شرکت‌ها با دید آینده‌نگر تعدیل قابل توجهی پیدا کند و این موضوعات در کنار هم برای عبور از این سطح بازار موثر است.

این کارشناس بازار سهام بیان کرد: بودجه ۱۴۰۱ این هفته مورد بررسی قرار می‌گیرد و ابهامات مربوط به نرخ گاز سوخت صنایع، مالیات و … کاهش یافته است. از طرفی نشست برجام همچنان ادامه دارد. این موارد نیز از خارج بازار سهام بر آن تاثیرگذار خواهد بود.

نصیرزاده خاطرنشان کرد: بازار سهام در حال تجربه امیدواری است. این امیدواری در بهبود ارزش معاملات قابل مشاهده است. البته هنوز به حد مطلوب نرسیده و خروجی حقیقی‌ها هنوز وجود دارد اما ورود پول به صندوق‌های با درآمد ثابت کاهش یافته و این یعنی بخشی از سرمایه به سمت سهام می آید. تکرار این رویه اعتماد را به حقیقی‌های بازار برمی‌گرداند.

وی تصریح کرد: وضعیت بازار فردا نیز به همین ترتیب و متعادل خواهد بود. محدوده یک میلیون و ۳۸۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد برای بازار مهم است و انتظار می‌رود شاخص کل مدتی در همین سطوح نوسان کند. اگر با افزایش حجم و ارزش معاملات همراه شود، انتظار عبور بازار از سطح ۱.۴ میلیون واحد در هفته‌های آتی وجود دارد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار