تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

قالیباف: ملت ایران در سال 88 از آزمون سخت نجات کشور سربلند بیرون آمد/ وظیفهٔ ما مسئولان مدیریت گرانی‌هاست

رئیس مجلس با اشاره به حماسه 9 دی گفت: ملت ایران از آزمون سخت نجات کشور از ناامنی، سربلند بیرون آمد و امروز آزمون اصلی پیش روی مسئولان، حل مشکلات مردم است که ان‌شاءالله با مجاهدت آنها نیز از این آزمون سربلند بیرون بیاییم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 29
کد خبر: ۱۱۵۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه 8 دی)‌ در نطق پیش از دستور صحن علنی مجلس با اشاره به سالروز یوم‌الله 9 دی اظهار داشت: در آن روز پر افتخار در تاریخ انقلاب اسلامی وقتی مردم دیدند که آرمان‌های انقلاب و ارزشهای والای اسلام و امنیت آرامش کشور به خطر افتاده است با تمام توان به میدان آمدند و بار دیگر ثابت کردند که خدا باوری و مردم باوری در سطح اصل بقا و پیشرفت انقلاب اسلامی در دهه های اخیر بوده است.

 

وی ادامه داد: ملت ایران از آزمون سخت نجات کشور از ناامنی و آشوب سربلند بیرون آمدند و امروز آزمون اصلی پیشروی مسئولان، حل مشکلات مردم است که ان‌شاءالله با تلاش و مجاهدت آنها نیز از این آزمون موفق و سربلند بیرون بیاییم.

 

رئیس مجلس گفت: هدف از مرور ایام الله انقلاب اسلامی این است که ما مسئولان باید در هر لحظه پیش از قبل به وظایف خود در قبال این همه فداکاری و مجاهدت مردم عمل کنیم و کمترین وظیفه ما در قبال مردم حل مسائل معیشتی آن‌ها و به خصوص مدیریت گرانی هاست.

 

قالیباف تصریح کرد: مردم در سخت ترین زمان ها در عمل دلبستگی خود را به انقلاب نشان داده‌اند و ما نیز باید در عمل تصمیمات عقلانی و هوشمندانه بگیریم تا انتظارات آن را برآورده سازیم.

 

وی بیان داشت: امروز موازی‌کاری، دامن زدن به اختلافات، اتخاذ تصمیمات بر پایه آزمون و خطا و پرداختن به مسائل حاشیه ای و فاصله گرفتن از تمرکز بر مسائل اصلی ازجمله مدیریت گرانی‌ها خلاف وظایف ما در قبال مردم است.

 

وی تاکید کرد: در نهم دی ماه بار دیگر با ملت شریف و فداکار ایران پیمان می‌ببندیم که ما نیز همانند آنها دغدغه‌ای جز انقلاب و اسلام و منافع ملی نداریم و تمام تلاش خود را برای حل مشکلات آنها به کار خواهیم بست و منافع شخصی و گروهی خود را بر منافع ملی و انقلابی ترجیح نخواهیم داد.

 

رئیس مجلس گفت: از اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکر می‌کنم که با حفظ سیاست اولویت بهداشت بر درمان و توجه به این امر مهم با افزایش ظرفیت پزشکی موافقت کردند؛ با تصمیمی که شب گذشته گرفته شد ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی سالانه ۲۰ درصد به مدت ۴ سال افزایش پیدا می‌کند.

 

قالیباف در پایان بیان داشت: همانطور که وعده کرده بودیم امیدوارم هم نگرانی متقاضیان تحصیل در این رشته هاکم شده باشد و هم نیاز مناطق محروم به پزشک متخصص در آینده نه چندان دور کمتر شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار