رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

گزافه گویی شاه عربستان علیه ایران

شاه رژیم سعودی با متهم کردن ایران به ایجاد بی‌ثباتی و تهدید صلح در منطقه، محور مقاومت در غرب آسیا از جمله لبنان و یمن را مسبب بحران در این کشور‌ها دانست و سلطنت خود را از دست داشتن در این بحران‌ها تبرئه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۹ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 30
کد خبر: ۱۱۵۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» شاه رژیم جنایتکار سعودی بامداد پنجشنبه به‌صورت ویدئوکنفرانسی به سخنرانی سالیانه در «مجلس شورای سعودی» پرداخت.

سلمان بن‌عبدالعزیز در بخش مربوط به جمهوری اسلامی ایران در این سخنرانی به تکرار گزافه‌گویی‌ها و ادعا‌های بی‌اساس علیه تهران پرداخته و مدعی شد: «ما با نگرانی شدید سیاست رژیم ایران را دنبال می‌کنیم که امنیت و ثبات را در منطقه تهدید می‌کند».

به نوشته وبگاه «العربیه»، وی با بیان اینکه ایران کشوری همسایه است که امیدواریم سیاست و رفتار منفی خود را در منطقه تغییر دهد، افزود: «و به سمت گفتگو و همکاری حرکت کند. ایران، اما شبه نظامیان فرقه‌ای و مسلح، و استقرار سیستماتیک توانمندی‌های نظامی خود را در منطقه ایجاد و حمایت می‌کند».

سلمان، که کشورش تاکنون هیچ جایی در مذاکرات هسته‌ای ایران نداشته و حتی متحدان آن در آمریکا و اروپا هم اهمیتی به یاوه‌گویی‌های ریاض در این‌خصوص نمی‌دهند، ادعا کرد: «ایران در زمینه برنامه هسته‌ای و توسعه موشک‌های بالستیک خود با جامعه بین‌المللی همکاری نمی‌کند».

او در حالی از برنامه موشکی ایران گلایه می‌کند که شبکه «سی‌ان‌ان» چندی پیش خبر داد، گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا و تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند که عربستان سعودی با کمک چین در حال ساختن موشک‌های بالستیک است.


شاه رژیم متجاوز به یمن، سپس با گرفتن ژست انسان‌دوستانه درباره جنگ تحمیلی خود علیه یمن که ده‌ها هزار زن و کودک یمنی را به خاک‌وخون کشیده، مدعی شد: «ما مشتاق امنیت و ثبات یمن و منطقه هستیم و برای کاهش درد و رنج انسانی مردم یمن تلاش می‌کنیم!»

سلمان بن‌عبدالعزیز بدون اشاره به محاصره جنایتکارانه‌ای که کشورش ۶ سال است علیه مردم بی‌گناه یمن اعمال کرده و مانع رسیدن دارو و مواد غذایی به این کشور جنگ‌زده شده، ادعا کرد: «ما در حال پیگیری حمایت رژیم ایران از حوثی‌ها هستیم که جنگ یمن را طولانی‌تر می‌کند و امنیت سلطنت ما و منطقه را تهدید می‌کند».

او، که کشورش طرفی است که تاکنون مانع به نتیجه رسیدن هرگونه راهکار سیاسی و گفتگو برای پایان دادن به جنگ چند ساله تحمیلی علیه یمن شده، ادعا کرد: «ما در تلاش هستیم تا طرف‌های یمنی را به پذیرش راه‌حل‌های سیاسی برای بازگرداندن امنیت و ثبات به یمن و دفع تهدید علیه سلطنت ما و منطقه سوق دهیم».

شاه رژیم سرکوبگر سعودی همچنین اتهام‌زنی‌ها به جنبش حزب‌الله لبنان را نیز تکرار کرده و مدعی شد: «ما از رهبران لبنان می‌خواهیم که منافع مردم خود را در اولویت قرار دهند و از هژمونی حزب‌الله بر مفاصل کشور جلوگیری کنند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر