قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

متوسط قیمت اقلام خوراکی در آذر ماه ١٤٠٠

متوسط قیمت اقلام خوراکی در آذر ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت برخی از اقلام خوراکی در آذر ماه ١٤٠٠ اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 01
کد خبر: ۱۱۶۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر در آذر ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با ٤,٣ درصد، "شیرینی خشک" با ٣.٢ درصد و "رشته آش" با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه "ماکارونی" با ١.٩- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، "ماهی قزل آلا" با ١,٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است. همچنین در این گروه "گوشت گوسفند" با ٠.٥- درصد و "مرغ ماشینی" با ٠.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه (کره حیوانی) " با ٢,٩ درصد، "شیر‌خشک" با ٢.٣ درصد و "پنیر ایرانی پاستوریزه" با ٢.١ درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ ماشینی" با ٥.٩- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "هندوانه" با ١٨,٧ درصد و "انار" با ٦.٥ درصد می­باشد. همچنین در این گروه "پرتقال" با ٩.٩- درصد و "موز" با ٢.٩- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته ­اند.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب‌زمینی" با ٢٤,٢ درصد، " گوجه فرنگی" با ٧.٦ درصد و "پیاز" با ٥.٩ درصد می­باشد. همچنین در این گروه "هویج فرنگی" با ٢٣.٨- درصد و "فلفل دلمه‌ای" با ١٤.٣- و "کدو‌سبز" با ٧.٠- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­ اند.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "رب گوجه فرنگی" با ٩,٠ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ٥.٥ درصد است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار