گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اتفاقی عجیب؛ تبعه کره جنوبی به کره شمالی پناه برد!

ارتش کره‌جنوبی امروز (یکشنبه) اعلام کرد، یک تبعه کره‌جنوبی در اقدامی نادر از مرز به شدت حفاظت‌شده دو کره عبور کرده و به سمت کره شمالی فرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 02
کد خبر: ۱۱۶۱۱۱
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رویترز، ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی اعلام کرد، پس از رویت این شخص در حوالی ساعت ۲۱:۲۰ شنبه به وقت محلی عملیات جستجو در سمت شرقی منطقه غیر نظامی‌شده که دو کره را از یکدیگر جدا می‌کند، صورت گرفت.
 
 
در بیانیه ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی آمده است: ما تایید کرده‌ایم که این شخص در حوالی ساعت ۱۰:۴۰ به وقت محلی از مرز به اصطلاح "خط علامت‌گذاری نظامی" عبور کرده و به سمت کره‌شمالی رفت.
 
 
نمی‌توانیم تایید کنیم که آیا این فرد هم‌اکنون زنده است یا خیر، اما از طریق خط مستقیم نظامی پیامی برای کره‌شمالی ارسال کرده و خواستار حفاظت از آن شخص شدیم.
 
 
عبور از مرز دو کره در کره‌جنوبی غیرقانونی است و این حادثه در شرایطی رخ می‌دهد که کره‌شمالی تدابیر کرونایی سفت و سختی از زمان بستن مرزهایش در اوایل ۲۰۲۰ به کار بسته است؛ با اینکه رسما هیچ موردی از شیوع کرونا گزارش نکرده است.
 
 
در سپتامبر ۲۰۲۰ نیرو‌های کره‌شمالی یک مقام شیلات کره‌جنوبی را که در دریا مسیرش را گم کرده بود، به ضرب گلوله از پای درآوردند و این مساله جنجال زیادی به پا کرد و بعدا پیونگ‌یانگ قوانین مقابله با ویروس را سرزنش و عذرخواهی کرد.
 
 
همچنین دو ماه قبل، «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی یک وضعیت اضطرار ملی اعلام و یک شهر مرزی را بست چرا که یک فراری کره‌شمالی که به گفته او علائم کووید-۱۹ داشت، به شکل غیرقانونی وارد مرز شده و از کره‌جنوبی به سمت کره‌شمالی وارد شد./ ایسنا
مطالب مرتبط
ارسال نظر