ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

رسوایی اخلاقی در نیروی دریایی آمریکا

نیروی دریایی آمریکا در اقدامی کم سابقه، ۲ افسر بلندپایه ناو رزمی یو اس اس مونتگمری را به علت آنچه از بین رفتن اعتماد در توانایی فرماندهی ذکر شده اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلان کرد که ریجارد زامبرلان فرمانده و فیلیپ لونبرگ افسر اجرایی و معاون فرمانده ناو رزمی ساحلی مونتگمری مستقر در سن دیگو، قرار است مامور به خدمت در نیروی سطحی دریایی ناوگان اقیانوس آرام آمریکا شوند.

با اینکه نیروی دریایی، علت اصلی برکناری این ۲ را در بیانیه اعلام نکرده، اما نیویورک تایمز و سن دیگو یونیون تریبون، اندک زمانی پس از انتشار این بیانیه، علت اصلی این جابجایی را نوع برخوردشان با تحقیق در باره بدرفتاری جنسی دانسته اند. هر چند جزئیات این تحقیق و نقش این افسران در آن هنوز هم آشکار نیست.

نیویورک تایمز افزوده که نیروی دریایی در سال گذشته چند پرونده رسوایی آزار جنسی مربوط به افسران بلندپایه را بررسی کرده و در یک مورد، یک آدمیرال نیروی دریایی آمریکا مامور به نظارت بر مراکز آمادگی ناوگان‌ها نیز در آوریل سال گذشته (۲۰۲۲) در میانه تحقیق در باره آزار جنسی برکنار شد.

نیروی دریایی در آن هنگام نیز در بیانیه کوتاه همانندی، علت این تصمیم را از دست دادن اعتماد به توانایی این فرد برای فرماندهی اعلام کرده بود.

یک بازرس کل هم در مارس گذشته، شواهد آزار جنسی حسابرس کل پیشین نیروی دریایی را درباره ۱۲ تن از کارکنان زن این بخش و درگیری در الگوی فراگیر آزار جنسی گردآوری کرد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار