غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

رسوایی اخلاقی در نیروی دریایی آمریکا

نیروی دریایی آمریکا در اقدامی کم سابقه، ۲ افسر بلندپایه ناو رزمی یو اس اس مونتگمری را به علت آنچه از بین رفتن اعتماد در توانایی فرماندهی ذکر شده اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلان کرد که ریجارد زامبرلان فرمانده و فیلیپ لونبرگ افسر اجرایی و معاون فرمانده ناو رزمی ساحلی مونتگمری مستقر در سن دیگو، قرار است مامور به خدمت در نیروی سطحی دریایی ناوگان اقیانوس آرام آمریکا شوند.

با اینکه نیروی دریایی، علت اصلی برکناری این ۲ را در بیانیه اعلام نکرده، اما نیویورک تایمز و سن دیگو یونیون تریبون، اندک زمانی پس از انتشار این بیانیه، علت اصلی این جابجایی را نوع برخوردشان با تحقیق در باره بدرفتاری جنسی دانسته اند. هر چند جزئیات این تحقیق و نقش این افسران در آن هنوز هم آشکار نیست.

نیویورک تایمز افزوده که نیروی دریایی در سال گذشته چند پرونده رسوایی آزار جنسی مربوط به افسران بلندپایه را بررسی کرده و در یک مورد، یک آدمیرال نیروی دریایی آمریکا مامور به نظارت بر مراکز آمادگی ناوگان‌ها نیز در آوریل سال گذشته (۲۰۲۲) در میانه تحقیق در باره آزار جنسی برکنار شد.

نیروی دریایی در آن هنگام نیز در بیانیه کوتاه همانندی، علت این تصمیم را از دست دادن اعتماد به توانایی این فرد برای فرماندهی اعلام کرده بود.

یک بازرس کل هم در مارس گذشته، شواهد آزار جنسی حسابرس کل پیشین نیروی دریایی را درباره ۱۲ تن از کارکنان زن این بخش و درگیری در الگوی فراگیر آزار جنسی گردآوری کرد./ایرنا

ارسال نظر