گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

یکی از سرکردگان داعش در موصل دستگیر شد

عراق: وزارت دفاع عراق روز یکشنبه گفت که یکی از سرکردگان گروه ترویستی داعش در شهر موصل استان نینوی واقع در شمال این کشور بازداشت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ، مرکز اطلاع‌رسانی نظامی وابسته به وزارت دفاع عراق روز یکشنبه در بیانیه‌ای گفت که «پلیس نینوی سرکرده داعش به نام جهاد الانصاری را پس از انجام عملیات اطلاعاتی دقیق دستگیر کرد».

 

در این بیانیه آمده است: «تروریست بازداشت شده، سمت امیر گردان خمپاره‌انداز در منطقه سهل نینوی را داشت و عملیات دستگیری علیه این جنایتکار در بخش شرقی شهر موصل صورت گرفت».

 

مسئولان عراقی می‌گویند که پس از شکست داعش در پایان سال ۲۰۱۷ در عراق، فعالیت داعش اخیرا در استان‌های الانبار (غرب)، دیاله (شرق)، نینوی، کرکوک و صلاح الدین (شمال) افزایش پیدا کرده است.

 

هسته‌های خفته داعش در مناطق مختلف عراق همچنان وجود دارد و هر از گاهی حملاتی را مناطق مذکور انجام می‌دهند.

وزارت دفاع عراق روز دوشنبه هفته گذشته با صدور بیانیه‌ای گفته بود که عملیات نظامی جدید در جنوب غربی موصل با هدف تعقیب هسته‌های خفته داعش آغاز شده است.

 

طبق بیانیه وزارت دفاع عراق، گردان سوم تیپ ۷۶ دوشنبه هفته گذشته با همکاری نیروهای الحشد العشائری، عملیات گسترده‌ای را در مناطق جنوب غربی موصل آغاز کرد.

وزارتخانه یادشده افزود: این عملیات امنیتی با هدف تعقیب هسته‌های خفته و پنهان داعش در غرب موصل صورت می‌گیرد.

 

سازمان ملل متحد سال مردادماه گذشته گفته بود که «حدود 30 هزار عنصر داعش همچنان در عراق و سوریه حضور دارند که قادرند با وجود شکست آنان و قطع کمک‌های مالی، حملات تروریستی انجام دهند».

 

عناصر داعش اگرچه منطقه خاصی را در اختیار ندارند، ولی در عراق بیشتر در مناطق صحرایی پنهان شده‌اند و در سوریه نیز در مناطق شمال شرقی این کشور نفوذ دارند و شمار دیگری از آنان در کشورهایی چون افغانستان، لیبی، سومالی و یمن مستقر هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر