درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

سفر هیأت امنیتی مصر به تل‌آویو با محوریت غزه

سفر هیأت امنیتی مصر به تل‌آویو با محوریت غزه برخی منابع عربی گزارش دادند که یک هیأت عالی‌رتبه امنیتی مصر طی ساعات آینده برای بررسی پرونده‌های حساس امنیتی درباره نوار غزه، به فلسطین اشغالی سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع ویژه گفتند که هیأتی عالی‌رتبه از مسئولان دستگاه اطلاعات مصر طی چند ساعت آینده به فلسطین اشغالی سفر خواهد کرد.

این منبع گفتند که سرتیپ «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعاتی مصر به دلایل نامعلوم ریاست این هیأت را بر عهده ندارد، اما هیأت امنیتی مصر در این سفر پرونده‌های مهم مربوط به تحولات غزه، تهدید گروه‌های مقاومت برای گشودن جبهه جدید علیه رژیم صهیونیستی و ازسرگیری مقابله نظامی با این رژیم به دلیل وقت‌کُشی آن در اجرای طرح‌های مربوط به کاهش محاصره غزه را بررسی خواهد کرد.

روزنامه «رأی الیوم» به نقل از این منابع نوشت که سفر هیأت مصری به فلسطین اشغالی ۴۸ ساعت طول خواهد کشید و پس از آن این هیأت با رهبران گروه‌های فلسطینی به ویژه حماس تماس حاصل کرده و نتایج سفر را به آن‌ها اعلام خواهد کرد؛ بنابراین گزارش، هیأت مصری در این سفر به مسئولان رژیم صهیونیستی درباره اجرای هر گونه عملیات ترور ناگهانی رهبران مقاومت در غزه و خارج از آن هشدار خواهد داد به خصوص اینکه چنین عملیاتی می‌تواند همه اوضاع را بهم ریخته و منطقه را وارد تنش خطرناکی کند.

در همین ارتباط «خالد البطش» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی به مقامات رژیم صهیونیستی درباره عواقب هر گونه ترور رهبران مقاومت در غزه هشدار داد و بر آمادگی این جنبش برای استفاده از تمامی گزینه‌ها جهت دفاع از ملت فلسطین تأکید کرد.

وی دوشنبه شب (دیشب) در سخنانی تلویزیونی تصریح کرد که عملکرد مقاومت در سال ۲۰۲۱ ثابت کرد که قادر است همه چیز را مدیریت کرده و ساعت آغاز جنگ را تعیین کند.

وی افزود که نبرد سیف القدس نقطه عطف بزرگی در تاریخ درگیری با رژیم صهیونیستی بود.
از سوی دیگر «محمود خلف» عضو کمیته مرکزی جبهه دموکراتیک برای آزادسازی فلسطین، اوضاع اقتصادی و معیشتی در نوار غزه را بسیار بد توصیف کرد و گفت که به دلیل وقت‌کُشی رژیم اشغالگر برای رفع محاصره فراگیر نوار غزه و بازسازی این منطقه، اوضاع هر روز بدتر می‌شود./فارس

کلمات کلیدی: مصر اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار