انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه اردوغان بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد پیام تصویری القسام در مورد دو اسیر اسرائیل رسانه عبری: اطلاعات مراکز حساس اسرائیل در اختیار ایران است وزیر امور خارجه وارد ارمنستان شد واکنش بقائی به اظهارات اردوغان درباره نوروز

سفر هیأت امنیتی مصر به تل‌آویو با محوریت غزه

برخی منابع عربی گزارش دادند که یک هیأت عالی‌رتبه امنیتی مصر طی ساعات آینده برای بررسی پرونده‌های حساس امنیتی درباره نوار غزه، به فلسطین اشغالی سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع ویژه گفتند که هیأتی عالی‌رتبه از مسئولان دستگاه اطلاعات مصر طی چند ساعت آینده به فلسطین اشغالی سفر خواهد کرد.

این منبع گفتند که سرتیپ «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعاتی مصر به دلایل نامعلوم ریاست این هیأت را بر عهده ندارد، اما هیأت امنیتی مصر در این سفر پرونده‌های مهم مربوط به تحولات غزه، تهدید گروه‌های مقاومت برای گشودن جبهه جدید علیه رژیم صهیونیستی و ازسرگیری مقابله نظامی با این رژیم به دلیل وقت‌کُشی آن در اجرای طرح‌های مربوط به کاهش محاصره غزه را بررسی خواهد کرد.

روزنامه «رأی الیوم» به نقل از این منابع نوشت که سفر هیأت مصری به فلسطین اشغالی ۴۸ ساعت طول خواهد کشید و پس از آن این هیأت با رهبران گروه‌های فلسطینی به ویژه حماس تماس حاصل کرده و نتایج سفر را به آن‌ها اعلام خواهد کرد؛ بنابراین گزارش، هیأت مصری در این سفر به مسئولان رژیم صهیونیستی درباره اجرای هر گونه عملیات ترور ناگهانی رهبران مقاومت در غزه و خارج از آن هشدار خواهد داد به خصوص اینکه چنین عملیاتی می‌تواند همه اوضاع را بهم ریخته و منطقه را وارد تنش خطرناکی کند.

در همین ارتباط «خالد البطش» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی به مقامات رژیم صهیونیستی درباره عواقب هر گونه ترور رهبران مقاومت در غزه هشدار داد و بر آمادگی این جنبش برای استفاده از تمامی گزینه‌ها جهت دفاع از ملت فلسطین تأکید کرد.

وی دوشنبه شب (دیشب) در سخنانی تلویزیونی تصریح کرد که عملکرد مقاومت در سال ۲۰۲۱ ثابت کرد که قادر است همه چیز را مدیریت کرده و ساعت آغاز جنگ را تعیین کند.

وی افزود که نبرد سیف القدس نقطه عطف بزرگی در تاریخ درگیری با رژیم صهیونیستی بود.
از سوی دیگر «محمود خلف» عضو کمیته مرکزی جبهه دموکراتیک برای آزادسازی فلسطین، اوضاع اقتصادی و معیشتی در نوار غزه را بسیار بد توصیف کرد و گفت که به دلیل وقت‌کُشی رژیم اشغالگر برای رفع محاصره فراگیر نوار غزه و بازسازی این منطقه، اوضاع هر روز بدتر می‌شود./فارس

کلمات کلیدی: مصر اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر