قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

واکنش مجلس به افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه

در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با کلیات طرح تسری فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.

 

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی کشور با قبول مشکلات کارکنان قوه قضائیه در مخالفت با این طرح گفته که قوه قضائیه در بحث حقوق مشکلات فراوانی دارد، اما باید از راه‌های دیگر به این وضعیت رسیدگی کرد تا نارضایتی سایر دستگاه را ایجاد نکند.

 

حسن لطفی هم در موافقت با این طرح دلیل خود را اطاله دادرسی‌ها عنوان کرد و گفت که این طرح بار مالی برای دولت به همراه ندارد، زیرا ۲.۹ درصد بودجه پیش‌بینی شده در برنامه ششم برای دستگاه قضا در نظر گرفته شده و از همین میزان استفاده خواهد شد. طغیانی هم در مخالفت با این طرح گفت: تورم شدیدی که در چند سال اخیر با آن مواجه بودیم، قدرت خرید همه کارکنان را کاهش داده و این مشکل تنها مختص قشر خاصی از کارمندان نیست. دومینوی تبعیض حقوق‌ها در نهایت به فروپاشی نظام مالی دولت منتهی می‌شود.

 

نقد علی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی هم از مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داده و دلیل آن‌ها را تحمیل بار مالی به دولت دانسته است.

 

بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره گفته که کارکنان قوه قضائیه نمی‌توانند در هیچ ارکان دیگری کار کنند و معدل پرداختی به آن‌ها در استان‌های مختلف ۵ میلیون است به همین دلیل این طرح را در دستور کار قرار داده ایم.

 

در این طرح نمایندگان مجلس در صدد بودند که فوق العاده خاص به تمام کارکنان قوه قضائیه تسری پیدا کند و تمام کارکنان مشمول آن شوند که در نهایت مجلس به آن رای مثبت نداد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر