جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

تلاش اسرائیل برای ترغیب اروپایی‌ها به تهدید ایران

وبگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع آگاه مدعی شده اسرائیل در تلاش است آمریکا و سه کشور اروپایی زا به افزایش فشار علیه ایران ترغیب کند .
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر یک وبگاه آمریکایی مدعی شده رژیم صهیونیستی در تلاش است آمریکا و سه کشور اروپایی را مجاب کند ایران را با ساز و کار موسوم به «مکانیسم ماشه» تهدید کنند.

وبگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع آگاه مدعی شده اسرائیل در تلاش است آمریکا و سه کشور اروپایی-فرانسه، آلمان و انگلیس- را به افزایش فشار علیه ایران ترغیب کند و در حال حاضر، مسئله امکان توسل به کلید زدن مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها (که در میان ایرانی‌ها به «مکانیسم ماشه» شناخته شده) را مطرح کرده است.

مقام‌های رژیم صهیونیستی به پایگاه خبری آکسیوس گفته‌اند که تا به حال تنها انگلیسی‌ها خودشان را پذیرای این ایده نشان داده‌اند.

مطابق این گزارش، «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در جریان سفر اخیر خود به بیت‌المقدس به مقام‌های اسرائیلی گفته که بایستی از تهدید به بازگشت خودکار تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران به عنوان ابزاری برای جلوگیری از غنی‌سازی ۹۰ درصدی ایران استفاده کرد.

مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران از جمله اختیارات تعبیه‌شده در برجام است که هر یک از طرف‌های گروه ۱+۴ در صورت متهم کردن ایران به نقض مفاد آن، می‌توانند از آن برای برگرداندن قطعنامه‌های تحریمی بین‌المللی استفاده کنند.

آکسیوس نوشته آمریکایی‌ها به اسرائیلی‌ها گفته‌اند که لازم است فشار علیه ایران با دیپلماسی متوازن باشد. آنها همچنین تصریح کرده‌اند که عملیات خرابکارانه اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای ایران در واقع موجب شده‌اند ایرانی‌ها به برنامه هسته‌ای خودشان سرعت ببخشند.

جیک سالیوان گفته بایستی از تهدید به استفاده از مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها و تهدید نظامی ایران برای جلوگیری از افزایش غنی‌سازی ایران به سطح ۹۰ درصدی استفاده کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر