وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

دبیرکل جدید اوپک انتخاب شد

«هیثم الغیص» نماینده سابق کویت در «هیات عاملی سازمان کشور‌های صادر کننده نفت» (اوپک) به عنوان دبیر کل جدید این سازمان بین المللی انتخاب شد. وی تنها نامزد این سمت در هنگام رای گیری بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از روزنامه «الشرق الاوسط»، پیشتر «محمد سانوسی بارکیندوی» از کشور آفریقایی نیجریه دبیر کلی اوپک بود. وی از سال 2016 از سوی این سازمان به عنوان دبیر کلی انتخاب شده بود.

به نوشته این روزنامه، الغیص از سال ۲۰۱۷ نماینده کویت در هیئت عامل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بود و ریاست «کمیته فنی مشترک» بین کشورهای اوپک و «غیراوپک» (اوپک پلاس) را بر عهده داشته‌ است. این کمیته مسئول نظارت بر تولید و مطالعه شرایط بازارهای نفت بر اساس توافق کاهش تولید است که بین کشورهای مشارکت کننده در توافق «اوپک پلاس» امضا شده‌ است.
وی در بخش فروش و بازاریابی بین‌المللی نفت و گاز و توسعه تجارت فعالیت کرده و با تصدی سمت‌های کلیدی در کویت، پکن و لندن تجربه منطقه‌ای و بین‌المللی به دست آورده‌ است.
الغیص مدیر بخش تحقیقات شرکت نفت کویت و معاون مدیر عامل در بازاریابی جهانی این کشور بود. او در بسیاری از مطالعات مربوط به بازارهای جهانی شرکت کرده‌ است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)،به موجب قطعنامه‌های کنفراس نمایندگان دولت های ایران، عراق، کویت، عربستان سعودی و ونزوئلا، در بغداد از سپتامبر ۱۹۶۰ به عنوان یک سازمان دائمی بین‌المللی ایجاد شد.
هدف اصلی اوپک ایجاد هماهنگی و وحدت در خط مشی‌های نفتی کشورهای عضو و تعیین بهترین شیوه‌ها برای تامین منافع فردی و جمعی آنان بود. همچنین این سازمان در برنامه های خود ایجاد روش‌ها و وسائل تضمین تثبیت قیمت‌ها در بازارهای بین‌المللی نفت را با توجه به حذف نوسانات مضر و غیرضروری اعلام کرده بود. دیگر هدف اوپک، تامین مصالح ملت های تولید کننده و ضرورت تضمین درآمدهای ثابت برای کشورهای تولید کننده، عرضه کافی اقتصادی و منظم نفت به مصرف کننده و یک بازده منصفانه به سرمایه آنها که در صنعت نفت سرمایه‌گذاری می‌کنند، است.

بر اساس آخرین گزارش سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، مجموع تولید روزانه نفت خام اعضای این سازمان ۲۷ میلیون بشکه در روز تعیین شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار