نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود

امیرعبداللهیان جمعه به چین سفر می‌کند

امیرعبداللهیان جمعه به چین سفر می‌کند سخنگوی وزارت خارجه چین از سفر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به چین در روز جمعه (۱۴ ژانویه) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۲۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 11
کد خبر: ۱۱۷۳۰۴

به گزارش راهبردمعاصر، طبق اعلام سخنگوی وزارت خارجه چین، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز جمعه ۱۴ ژانویه (۲۴ دی) به دعوت همتای چینی به این کشور سفر می‌کند.

طبق گزارش شبکه «سی‌جی‌تی‌ان»، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه‌شنبه گفت به دعوت وانگ یی وزیر امور خارجه چین، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه و حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران به ترتیب در روز‌های ۱۲ و ۱۴ ژانویه به چین سفر خواهند کرد.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه چین دیروز (دوشنبه) در نشست هفتگی با خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی درباره توافقنامه ۲۵ ساله ایران و چین و اقدامات عملیاتی در حوزه صنعت و نفت و گاز گفت: آقای امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه آخر این هفته به دعوت همتای چینی خودش عازم چین است و موضوعات مختلفی را در دستورکار برای گفتگو‌ها داریم و نقشه راه ۲۵ ساله یکی از این موضوعات است. مجریان آن بخش‌های مختلف و وزارتخانه‌های مختلف هستند.

وی افزود: مقررات سفت و سخت کرونایی در چین برقرار است و مراودات با سختی انجام می‌شود و ملاقات محدود آخر هفته نیز در همین چارچوب انجام می‌شود. دستورکار ما بسیار متنوع است و موضوعات متنوعی در همین چارچوب در دست پیگیری است.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی درباره چالش‌هایی که جهان با آن روبرو است و تحریم‌هایی که از سوی آمریکا علیه ایران اعمال شده و مقابله ایران و چین با یکجانبه‌گرایی اظهار داشت: جهان امروز در یک دوراهی قرار دارد. دوراهی یکجانبه‌گرایی که آمریکا از زمان ترامپ آغاز کرد و امروز به انحای مختلف ادامه دارد و نگاهی که بر اساس اجبار است و متاسفانه آمریکا در محوریت آن قرار دارد و یا راهی که بر اساس چندجانبه‌گرایی، گفتگو، احترام به قوانین موضوعه و حاکمیت ملی کشورهاست.

خطیب‌زاده ادامه داد: ایران و چین در این مسیر در یک محور قرار دارند و تلاش می‌کنند در مقابل این سیاست زور و اجبار و سیاست تحریم و فشار و سیاست محروم کردن و استثنا کردن کشور‌ها از ترتیبات منطقه‌ای بایستند. آنچه امروز ایران و چین و برخی کشور‌ها در جنوب و شرق نمایندگی می‌کنند، همین نگاه راه متفاوت به همکاری‌های بین‌المللی است. امیدواریم آن‌هایی که مسیر یکجانبه و زور، اجبار، دسیسه و فشار را دنبال می‌کنند به این مسیر که محتوم در روابط بین‌المللی است احترام بگذارند و به دامان این موضوع برگردند.

وزیر خارجه روز دوشنبه به عمان سفر کرد و در مقصد دوم، امروز در دوحه حضور دارد و قرار است با امیر قطر و وزیر خارجه این کشور دیدار کند. امیرعبداللهیان دیروز در دیدار معاون سلطان عمان بر حسن نیت و جدیت جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق خوب در وین تأکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار