قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

امیرعبداللهیان:تمام تحریمها باید در مراحل بعدی مذاکرات به صورت کامل لغو شود

امیرعبداللهیان با اشاره به اینکه در این دور از مذاکرات، در پی لغو تحریمهای مرتبط با برجام هستیم، تصریح کرد: ما تأکید داریم که در مراحل بعدی مذاکرات، باید تمام انواع تحریمها، به صورت کامل لغو شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره مذاکرات هسته‌ای در وین، تأکید کرد که دور هفتم مذاکرات، پیچیده بود، ولی در دور هشتم، مذاکرات در مسیر صحیح قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره که خلاصه آن، شانزدهم ماه جاری منتشر شده بود، گفت: «مسیر صحیح مذاکرات، به خاطر پیشنهادهایی بود که ایران مطرح کرد... اگر طرف غربی، نیت و اراده کافی داشته باشد، امکان حصول توافق خوب وجود دارد».

وی با بیان اینکه مقصود از توافق خوب این است که همه طرفها، احساس خرسندی کنند، خاطر نشان کرد، این مسئله مستلزم اجرای تعهدات توسط تمامی طرفهای توافق هسته‌ای است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر اینکه اگر کشورهای غربی و آمریکا به سخنان خود عمل کنند، می‌توان در مدت زمان کوتاهی به توافق رسید، گفت: ما وقتی از لغو تحریمها یا بر طرف شدن تحریمها صحبت می‌کنیم، منظور اجرای کامل بندهای برجام است».

آمریکا در رسیدن به یک توافق خوب، نیت جدی ندارد

امیرعبداللهیان با اشاره به اینکه در این دور از مذاکرات، در پی لغو تحریمهای مرتبط با برجام هستیم، تصریح کرد: اما ما تأکید داریم که در مراحل بعدی مذاکرات، باید تمام انواع تحریمها، به صورت کامل لغو شود».

وی در پاسخ به اینکه درباره تحریمهای آمریکا که مدعی است به خاطر مسائل حقوق بشری و نفوذ منطقه‌ای، بر ایران تحمیل کرده، تهران چه خواهد کرد، گفت: «این یکی از بخشهایی است که در میز مذاکره درباره آن اختلاف نظر .وجود دارد. آمریکاییها و طرفهای غربی بر این باور هستند که در بهترین حالت می‌توان بخشی از این تحریمها را لغو کرد که ترامپ مجددا اعمال کرده بود تا ایران بتواند از عوائد اقتصادی برجام بهره‌مند شود».

وزیر خارجه جمهوری اسلامی با بیان اینکه «ما تأکید داریم که باید همه تحریمهایی لغو شود که ترامپ پس از خروج از برجام، وضع کرد»، خاطر نشان کرد: «دیدگاه طرف مقابل در مذاکرات، مبتنی بر لغو همه تحریمهای اعمال شده از سوی ترامپ نیست، بلکه در پی لغو تحریمهایی هستند که می‌تواند به توافق هسته‌ای ضربه بزند.... اما علت این اختلافات این است که آمریکا نیت جدی در رسیدن به یک توافق خوب ندارد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار