شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

سردار حاجی زاده: ماهواره‌بر سوخت جامد ایران با موفقیت پرتاب شد

سردار حاجی زاده: ماهواره‌بر سوخت جامد ایران با موفقیت پرتاب شد فرمانده نیروی هوافضای سپاه در اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین گزارشی از آخرین پیشرفت‌های دفاعی و نظامی کشور به‌ویژه در حوزه هوا فضا ارائه کرد و اظهار داشت: اخیرا آزمایش موفق پیشران و موتور مرحله اول ماهواره‌برها را داشتیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 13
کد خبر: ۱۱۷۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه امروز در نوبت عصر دوازدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین و علمای بلاد در قم، گزارشی از آخرین پیشرفت های دفاعی و نظامی کشور بویژه در حوزه هوا و فضا ارائه کرد.

 

وی ضمن مقایسه وضعیت امروز دفاعی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران با قبل از انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: در جنگ جهانی اول بر اثر قحطی که انگلیسی‌ها بر ملت ایران تحمیل کردند، حدود هشت میلیون نفر از دست رفتند، این یک هولوکاست واقعی است که متاسفانه مطالبه نمی‌کنیم؛ انگلستان هم اکنون هم مشغول خباثت است. همچنین بخش‌های قابل توجهی از میهن ما قبل از انقلاب از دست رفته، اما اکنون وضعیت امروز ما متفاوت است.

 

سردار حاجی زاده با بیان این که امروز قدرتی داریم که اگر صدام همین امروز جنگ را بر ما تحمیل می‌کرد، به جای هشت سال هشت روزه جنگ را تمام می‌کردیم و این معیار توانمندی ما است، اظهار داشت: امروز به جایی رسیده‌ایم که فرمانده سنتکام می‌گوید ما تحریم‌های اقتصادی فلج کننده را به اجرا گذاشتیم در همین شرایط ایران یک موشک بالستیک درجه یک ساخت و با پهبادهای ایرانی برتری هوایی آمریکا با چالش مواجه شده است. آنها توان موشکی ایران را وحشتناک توصیف می‌کنند و عملیات عین الاسد را شاهد این می‌دانند؛ این مساله نشان دهنده عجز آنها در برابر ایران است.

 

وی پیشرفت‌های بدست آمده را نتیجه هدایت‌ها و تدابیر فرمانده معظم کل قوا دانست و خاطرنشان کرد: در مجموعه نیروهای مسلح و سپاه این تدابیر جدی گرفته می‌شود و بحمدالله این قدرت امروز متولد شده، اگر می‌خواستیم دنباله‌روی آنها باشیم باید سالیان سال زمان می‌گذشت. امروز راه‌های میان‌بر با کسری از هزینه‌های خارجی‌ها به چندین برابر قدرت دست یافته‌ایم و این می‌تواند الگویی برای سایر بخش‌ها باشد.

 

سردار حاجی زاده افزود: در حوزه فضایی نیز اولین بار بعد از ده سال جلسه شورای عالی فضایی را به ریاست رییس جمهور محترم تشکیل دادیم، ایشان شش ساعت در جلسه وقت گذاشتند مسیر آینده را هموار، تصویب و مشخص کردند و ان‌شاءلله در آینده شاهد موفقیت‌های خوبی خواهیم بود.

 

وی با اعلام خبر پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در حوزه فضایی، اظهار داشت: اخیرا آزمایش موفق پیشران و موتور مرحله اول ماهواره‌برها را داشتیم؛ در حوزه فضایی دو عامل مهم است که یکی ماهواره است و دیگری ماهواره‌بر است و کار ساده نیست؛ ما دوسال پیش اولین پرتاب ترکیبی مایع و جامد را انجام دادیم که موتور اول مایع و دوم و سوم جامد بود ؛ امروز به حدود ۶۸ تن تراست رسیدیم و این امکان فراهم شده است با موتورهای ارزان، ماهواره‌های زیادی را در مدار قرار دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار