سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

امیر آشتیانی: فضا برای حرکت‌های بزرگ در وزارت دفاع فراهم است

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: فضا برای دستیابی به اهداف بزرگ و راهبردی در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح فراهم بوده و سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای تلاش جمعی در همین مسیر است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به همراه معاونین ستادی و رؤسای سازمان‌های تابعه وزارت دفاع از نمایشگاه فصل جهش سازمان صنایع هوافضا بازدید کرد.

وزیر دفاع در حاشیه بازدید از نمایشگاه «فصل جهش سازمان صنایع هوافضا»، ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در سازمان صنایع هوافضا، اظهار داشت: با توجه به نتیجه بررسی‌های به عمل آمده و مشاهدات در ارزیابی‌های میدانی، سازمان صنایع هوافضا در راستای تدابیر و منویات مقام معظم فرماندهی کل قوا اقدامات موثر و اثر بخشی را انجام داده و به صورت جهشی عمل کرده است.

وی با بیان اینکه فضا برای دستیابی به اهداف بزرگ و راهبردی در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح فراهم بوده و سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای تلاش جمعی در همین مسیر است، افزود: اخلاص کلید اصلی موفقیت و  رمز این راه بوده و هست و همه ما آن را در زندگی بزرگانی همچون شهید سلیمانی، شهید فخری‌زاده  و شهید صیاد شیرازی دیده‌ایم.

گفتنی است نمایشگاه پژوهش و نوآوری سازمان صنایع هوافضا (فصل جهش)، در سال ۱۴۰۰ با هدف تحول‌آفرینی و ترسیم آینده سازمان و سامانه‌های هوافضای کشور طراحی و اجرا شده است.

هدف از برگزاری نمایشگاه فصل جهش سازمان صنایع هوافضا، افزایش آگاهی‌ها نسبت به صحنه نبرد آینده، تحلیل وضعیت جهان و جهت‌گیری سازمان‌ها و کشورهای پیشرو در حوزه سامانه‌ها و فناوری‌ها، جلوگیری از غافلگیری و رویکرد فعال نسبت به آینده در کلیه عوامل مؤثر بر مأموریت سازمان صنایع هوافضا در حوزه‌های ملی و وظایف نیروهای مسلح، سفر به آینده، ذهن‌انگیزی متولیان تحقیقاتی سازمان برای کسب‌و‌کار و محصولات آتی، افزایش قابلیت‌ها، خلاقیت و نوآوری، شکستن پارادایم‌ها و محدودیت‌های ذهنی بوده است.

این نمایشگاه شامل غرفه‌های محتوای سوال‌انگیزی و تحریک ذهن، ضرورت تحول، انقلاب فناوری اطلاعات، تهدیدات نوین، سامانه‌ها و فناوری‌های آینده‌نگر و تالار اندیشه است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر