نظر مثبت رئیس قوه قضائیه درباره معرفی نماینده حقوقی در دادگاه ها توسط بخش خصوصی-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

نظر مثبت رئیس قوه قضائیه درباره معرفی نماینده حقوقی در دادگاه ها توسط بخش خصوصی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران با اشاره به جلسه رئیس قوه قضائیه با فعالان اقتصادی گفت: آیت‌الله رئیسی با موضوع معرفی نماینده حقوقی توسط فعالان اقتصادی برای پیگیری امور خود در دادگاه موافقت ضمنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۶۵
به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا سیفی دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران ضمن مثبت ارزیابی کردن دیدار اخیر رئیس قوه قضائیه با فعالان اقتصادی گفت: موضوع هیأت­های داوری برای ما به عنوان بخش خصوصی بسیار اهمیت دارد و از طرفی می‌تواند به کاهش پرونده‌های قوه قضائیه کمک کند.

*ضرورت توسعه داوری برای تحقق رونق تولید

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران ادامه داد: ما در حال حاضر سه هزار و سیصد تشکل داریم که به رئیس قوه قضائیه پیشنهاد دادیم که با انعقاد یک تفاهم­نامه، حاضر هستیم هیأت­های داوری را در تمام تشکل‌ها اجرایی کنیم.

سیفی در ادامه تشریح پیشنهادات خود به موضوع دادگاه‌های تخصصی پرداخت و گفت: ایجاد دادگاه‌های تخصصی یک ضرورت است و برای این‌که در تشکل­های خود دادگاه­های تخصصی داشته باشیم، حاضر هستیم مکان و همه­ چیز هم در اختیار قوه قضائیه بذاریم و حتی مشاور مجانی هم در اختیارشان بگذاریم.

*اجباری بودن وکالت، تحمیل هزینه مضاعف بر بنگاه‌های خصوصی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران در ادامه به ماده 32 قانون آیین دادرسی مدنی و هزینه‌هایی که بر تولیدکننده تحمیل می‌شود اشاره کرد و گفت: در حال حاضر رویه و قانون به صورتی است که اگر از یک شرکتی شکایتی بشود یا بخواهد یک سری امور خود را در دادگاه پیگیری کند حتما یا باید مدیرعامل شرکت در دادگاه حضور پیدا کند و یا این که وکیل بگیرد.

محمدرضا سیفی تصریح کرد: در واقع قانون به نوعی وکالت را برای فعالان بخش خصوصی اجباری کرده اما شرکت‌های دولتی می‌توانند صرفا با معرفی نماینده حقوقی به راحتی مسائل و امور خود را در دادگاه پیگیری کنند.

*نظر مثبت رئیس قوه قضائیه درباره معرفی نماینده حقوقی توسط بخش خصوصی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران ادامه داد: اصلاح ماده 32 قانون آیین دادرسی مدنی و فراهم شدن امکان معرفی نماینده حقوقی برای شرکت‌های خصوصی نیز یکی دیگر از خواسته‌های ما از رئیس قوه قضائیه بود که ایشان موافقت ضمنی کردند و قول دادند که این موضوع را پیگیری خواهند کرد.

منبع : فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده