روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد

نظر مثبت رئیس قوه قضائیه درباره معرفی نماینده حقوقی در دادگاه ها توسط بخش خصوصی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران با اشاره به جلسه رئیس قوه قضائیه با فعالان اقتصادی گفت: آیت‌الله رئیسی با موضوع معرفی نماینده حقوقی توسط فعالان اقتصادی برای پیگیری امور خود در دادگاه موافقت ضمنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۶۵
به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا سیفی دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران ضمن مثبت ارزیابی کردن دیدار اخیر رئیس قوه قضائیه با فعالان اقتصادی گفت: موضوع هیأت­های داوری برای ما به عنوان بخش خصوصی بسیار اهمیت دارد و از طرفی می‌تواند به کاهش پرونده‌های قوه قضائیه کمک کند.

*ضرورت توسعه داوری برای تحقق رونق تولید

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران ادامه داد: ما در حال حاضر سه هزار و سیصد تشکل داریم که به رئیس قوه قضائیه پیشنهاد دادیم که با انعقاد یک تفاهم­نامه، حاضر هستیم هیأت­های داوری را در تمام تشکل‌ها اجرایی کنیم.

سیفی در ادامه تشریح پیشنهادات خود به موضوع دادگاه‌های تخصصی پرداخت و گفت: ایجاد دادگاه‌های تخصصی یک ضرورت است و برای این‌که در تشکل­های خود دادگاه­های تخصصی داشته باشیم، حاضر هستیم مکان و همه­ چیز هم در اختیار قوه قضائیه بذاریم و حتی مشاور مجانی هم در اختیارشان بگذاریم.

*اجباری بودن وکالت، تحمیل هزینه مضاعف بر بنگاه‌های خصوصی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران در ادامه به ماده 32 قانون آیین دادرسی مدنی و هزینه‌هایی که بر تولیدکننده تحمیل می‌شود اشاره کرد و گفت: در حال حاضر رویه و قانون به صورتی است که اگر از یک شرکتی شکایتی بشود یا بخواهد یک سری امور خود را در دادگاه پیگیری کند حتما یا باید مدیرعامل شرکت در دادگاه حضور پیدا کند و یا این که وکیل بگیرد.

محمدرضا سیفی تصریح کرد: در واقع قانون به نوعی وکالت را برای فعالان بخش خصوصی اجباری کرده اما شرکت‌های دولتی می‌توانند صرفا با معرفی نماینده حقوقی به راحتی مسائل و امور خود را در دادگاه پیگیری کنند.

*نظر مثبت رئیس قوه قضائیه درباره معرفی نماینده حقوقی توسط بخش خصوصی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران ادامه داد: اصلاح ماده 32 قانون آیین دادرسی مدنی و فراهم شدن امکان معرفی نماینده حقوقی برای شرکت‌های خصوصی نیز یکی دیگر از خواسته‌های ما از رئیس قوه قضائیه بود که ایشان موافقت ضمنی کردند و قول دادند که این موضوع را پیگیری خواهند کرد.

منبع : فارس
ارسال نظر