انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

امیر سیاری: نیروی دریایی ارتش با خودباوری نشان داده که واقعاً نیرویی راهبردی است

امیر سیاری: نیروی دریایی ارتش با خودباوری نشان داده که واقعاً نیرویی راهبردی است معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: نیروی دریایی ارتش درگیری‌های متعددی در دریا از جمله در جهت نجات کشتی‌ها از دست دزدان دریایی و دستگیری آنها داشته و با خودباوری به همگان نشان داده که واقعا یک نیروی راهبردی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع فرماندهان و دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) گفت: نیروی دریایی ارتش اهمیت بسیار بالایی دارد. تنها جایی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برای افتتاح آن شخصاً حضور پیدا کردند، افتتاح ناوشکن جماران بود. ایشان فرمودند: «من حضور پیدا نکردم چون یک ناوشکن به تجهیزات دریایی اضافه شده، بلکه آمدم چون دیدم جوانان چگونه برای این حماسه تلاش کردند، می‌کنند و خواهند کرد».

وی به نقش نیروی دریایی در تأمین امنیت دریا اشاره کرد و اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش درگیری‌های متعدد در دریا از جمله در جهت نجات کشتی‌ها از دست دزدان دریایی و دستگیری آنها داشته و با خودباوری به همگان نشان داده که واقعا یک نیروی راهبردی است.

معاون هماهنگ کننده ارتش در خصوص حضور نیروی دریایی ارتش در آب‌های آزاد خاطرنشان کرد: در دیداری که با فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) داشتیم، خدمت ایشان عرض کردیم می‌خواهیم در اقیانوس اطلس دریانوردی کنیم، ایشان فرمودند: «اقیانوس اطلس خیلی مهم است و این کار را حتما انجام بدهید.» بازتاب این خبر واکنش استکبار جهانی را به همراه داشت و آنها گمان بردند که طی این چند هزار کیلومتر مأموریت برای ایرانی‌ها، غیرممکن است اما جهانیان دیدند با کمک خدا، دعای مردم و همت جوانان و افسران ولایت‌مدار این مرز و بوم، ما توانستیم در اقیانوس اطلس نیز حضور پیدا کنیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار