مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

مبلغ عیدی بازنشستگان مشخص شد؟

به گفته رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران هنوز مبلغ عیدی بازنشستگان مشخص نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۸۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر علی دهقان کیارئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با اشاره به اینکه هنوز اقدامی برای پرداخت بدهی ۸۹ هزار میلیارد تومانی از سوی دولت به سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری در قالب واگذاری سهام انجام نشده است، اظهار کرد: اخیراً در هیئت امنای تامین اجتماعی صحبتی شده است که ۶۹ هزار میلیارد تومان از ۸۹ هزار میلیارد تومان بدهی دولت در سال جاری پرداخت شود. بازنشستگان نسبت به این موضوع معترض هستند چرا که باید مبلغ کامل ۸۹ هزار میلیارد تومانی بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت شود.

دهقان‌کیا تصریح کرد: در صورتی که بدهی اشاره شده به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نشود، سال آینده مشکلات عدیده‌ای برای بازنشستگان رقم خواهد خورد.

وی در ارتباط با عیدی و میزان آن‌ها گفت: در ارتباط با میزان عیدی بازنشستگان هنوز بحث است و به دولت و سازمان به جمع‌بندی نرسیده است و در ارتباط با زمان پرداخت عیدی هم به زمانی مشخص نشده است.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران همچنین به بدهی ۸۹ هزار میلیارد تومانی تامین اجتماعی به بانک‌ها به‌ویژه بانک رفاه اشاره کرد و گفت: این رقم بدهی سنوات گذشته تامین اجتماعی بانک‌هاست که این بدهی در قالب پرداخت حقوق بازنشستگان اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: بازنشستگان از دولت انتظار دارند نسبت به وضعیت آن‌ها و همچنین حقوق آن‌ها عنایت بیشتری صورت بگیرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
0
0
همین یک میلیون و پانصد رو به اون آقایون که این رقم راانتخاب کرده اند بدهید ببینم چیکار می کنند . پول سر و وضع هم به زور می شود چه برسد برای عیدی و مخارج نوروز . بازنشسته آخر چه گناهی دارد ؟؟؟؟؟